Мелита Ракичевиќ

Извини, но мене ме цитираше :свиркам:
Извинето.
Тебе прва те видов да спомнеш "сељанка".

Со темава и се придава премногу важност на дотичната особа. Јас ионака не гледам телевизија, и за мене сите луѓе се исти (освен оние кои не се).

Мене ме нервира што е голем хипокрит околу целата работа со носење на крзно и убивање на животните.. а впрочем она е таа што носи цело време крзно и кожа :)

...што ти праи цицка бе маме му ебам, пред да ја видам сликана од одмор што и е, сакав да ја убијам пошто е никаква и неподнослива за слушање и гледања, сеа само мототрбоутинг и турски чакии ми се вртат низ глава.

Ако од стално ги имала овие цицкишта, треба да зееме да се утепа, да знаела да ги рекламира до сеа кариериште ќе имаше.
Уште на времето кога водеше Пет-Шоу на Сител и се случило да и испадне цицка од фустан на сред емисија, ама никој го нема зачувано тој драгоцен момент во истоијата.

А за моторбоутинг и те како ќе ја биде :) Од возбуда си направил печатна грешка :)

Уште на времето кога водеше Пет-Шоу на Сител и се случило да и испадне цицка од фустан на сред емисија, ама никој го нема зачувано тој драгоцен момент во истоијата.

Да провалиме у видео архива на сител и да ја најдеме драгоцената снимкааааааа :vozbud:

Странава, ко да е ескорт-цура па да мора да се рекламира. :facepalm:
Ма ескорт-е прекултурно за неа.
Која сељанка, Господе, да си ангажира под итно некој да ја мава со мокра чорапа по глава да ја освести, а не само да ја мава, на друго место, нели?! :icon_lol:

Еднаш моја другарка купи кученце преку неа, и го продаде со шуга, и не сакаше да чуе ништо околу тоа. Не дека сум ја приметувала, ама од тогаш, солидарно со другарка ми, јадам гомна за неа. :sick:

Chek sea, ovoj e oficijalniot? A koj e neoficijalniot? :icon_lol:
Уф,не би знаел а и не ни сакам да знам.Како и да е,мајка еднаш ваква ќерка раѓа.Гарант е горда на ова Celebrity издање.Каква краветина :)

Уф,не би знаел а и не ни сакам да знам.Како и да е,мајка еднаш ваква ќерка раѓа.Гарант е горда на ова Celebrity издање.Каква краветина :)

Se salev, deka imase takov komentar pogore :)

Драго другарче да те поздравам со два албума од фан страницата на Мелита на ФБ :)
Melita Rakicevic
FRCLI frckajte se najdobro sto znaete denovive hahhaa;)))) namontirani do sovrsenstvo ! Vnimatelno do detali,strasno e dobar toj feeling zenski i samo nas...frc frc :)))))na visoki vrvni stikli!!! So stil da ja zavrsime godinava! Vo Skopje imalo i ke ima jaki MACKI SAMOUVERENI sto palat i zarat!!!! i obavezno nasmevka kako najgolem luksuz !!!!! KISSSS do site vistinski ZENI,svesni za sebe!!!!

Многу јака милфица.И тата би сине.(y)
п.с.дали цицките и се природни??

41.jpg

Демек вруќа сум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom