Мечиња

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
јас спиев со мече до 5 одд

знам дека иам и го стрижено

после видов дека не му расте косата

Koga bev malecka da...do kaj 11 god no sega ne....iako ponekoas si go guskam meceto koe mi go podari srceto moe:back:

Не ги сакам многу,ама да попунуваат место тоб се.

Имам многу мечиња низ соба и да сакам да ги тргнам,неможам,поубаво ми е кога ги гледам вака.На кревет имам 3 од кои двете ми се подарок за последниот роденден од другарките,а третото е голем лав кој што го имам откако знам за себе.
Другите ми се на полиците низ детска и и тие не ги давам за жива глава.
Инаку од време на време знам да го загушкам лавот,ама сега за време на жешково го шутирам на паркет доле.:icon_lol:

Не ми требаат играчки, си имам особи што ми се гушкабилни ко плишани мечиња.:pipi:
Само не се сите за да ме чуваат дур спијам.

Барав, не најдов ваква тема, затоа: Дали сте или спиете со мечиња? Ко бев помал не се делев од едно метарско куче, огромно беше баш еден метар...:) Дали вие би спиеле со мече? :vozbud:

Секој со свој фетиш, брат. :icon_lol:
Не сум спиел, а и не би.

Gee..

Спиев до 5то одд мислам, со една жаба што ми ја донесоа за роденден.....и се и кажував што ми се случувало во текот на денот......само штета не ми текнува како се викаше а знам имаше некое заебано име :pos2:

порано спиев со цела планина мечиња :) ама по иницијатива на мајка ми морав да ги фрлам сите :( сега место мечиња лушкам перници и скоро сите кога ќе ме видат како спијам мислат дека сум перверзна дури и кога спијам :kesa:

Ја спиев со навлака за перница со мечиња...навлаката за перница на перницата ми беше -_-

Кога имав 3-4 години не се делев од едно мече...

После тоа...не ми требаше веќе...почнав моите да ги користам ко мечиња пошо се плашев од мачки, а на прозор секоја вечер ми застануваше една...хаха :)

У Македонија имав неколку мечиња и спиев со нив т.е до кревет ми беа али обавезно кукла си има до мене за да имам кој да гушкам:kesa:

Ne spiev nikogas so mece ali odsekogas imam eden kup pernici okolu mene.

Немам спиено со плишана мечка. А и немам намера :)
Инаку, по дома ги имам многу, само што не ги пикам в кревет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom