Мебел

• Креатор на темата Креатор на темата Green138b
  • Време на започнување Време на започнување
Izrabotka na mebel po merka 078 522 906

Порачувал некој од ironwood.mk да сподели искуство дали е квалитетен мебелот како што изгледа на сликите?

Порачувал некој од ironwood.mk да сподели искуство дали е квалитетен мебелот како што изгледа на сликите?
Цениве пресолени. Едно пребарување на сликите ми дава дека се увозно ѓубре и со дупла цена.

Жена ми нарача некоја шминкерница, мака малце видов дур ја склопив, ама има разбирлива шема за склопување. Квалитетот што знам делува ок вака.

Кога веќе заживеа темава, препорачајте биро за casual use, макс до кај 100-110 цм ширина и 50-55 цм длабочина. Куќиштето би стоело долу или на полица или на под. Не е на одмет и некоја фиока, али не мора комплет фиокар од 4 фиоки да има како некои модели што цела една страна им се фиоки (такво ми е старото :D).

Кога веќе заживеа темава, препорачајте биро за casual use, макс до кај 100-110 цм ширина и 50-55 цм длабочина. Куќиштето би стоело долу или на полица или на под. Не е на одмет и некоја фиока, али не мора комплет фиокар од 4 фиоки да има како некои модели што цела една страна им се фиоки (такво ми е старото :D).

Sense7 Nojo од жирафа, со електромотор е, околу 6000 денари.

Back
На врв Bottom