Divider
Seraphim
КОга смараат и мудруваат, ама пошто не живеам со нв веќе 9 години по ред, а прет тоа ги гледав ретко, ме вадат од кожа со самото присуство (се разбира, освен кога плаќаат цех у кафана или слично 
)

)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

)Nemoras vo site tvoi postovi mene da me spomnuvas.:nenene:vardarce напиша:П.С. за Сиси да си запише у тефтерот: Ете ти еден бик што не е тврдоглав, не држи лутина и не би изел една вреќа сол од инат.![]()
). Ретко знае да ме извади од патики, дека колку и да ми замери за нешто, на крај завршуваме со кафе и смеење.
) ...pomogni doma,majka ti ne e sluginka,toa kompjuterot ke ti go ispie mozokot,od mirc nema nisto korisno....vie generacii ste nevozmozni ne mozam da ve svatam..a da ne pocnam za toa kak on znae koj so bi kazal i zaso napravil taka kako so napravil...a ustvari vrska nema...arghhh mrazam koga e takov...VECNO nezadovolen od mene ( a na mene mi go vika istoto)Секташу ни еден. :pos2: :pos2: :pos2:Toreador напиша:Dosta so tie sektaski pesni pusti nesto covecko! (slusav Massive Attack)
!

((((((((
)
Одамна не живеам со моите родители(околу 9 год.)и сега кога бев на одмор единствено шо живцираше беше приговорот за цигари!Знам дека се во право и самата велам цигарите се срање,ама пак секоја запалена цигара да ти се приговара„Абе сега ја изгаси„живцира и ти дава повеке волја за пушење цигари:poss: