“Ме блоуџобосаа!!!“

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Остави аман, све се мрднало, никој никого не разбира, ама ако ... барем се изнасмеавме :lol: :lol: :lol: :lol:

Jas losh?.... nema vrska.... jas samo si sedam na gz....(ponekogash si pusham i jas gigare demek da i pariram).... ja cepkam za kosa.... i velam: To Ceco.. Tooo.... i kaj gledash ti vo toa neshto losho.... :?:

Ili mozda toa losh.... ustvari go mislishe u stilu "Losh"(Bad) kako Michael Jackson pesnata... ali to ne e nishto.... imam eden dugar toj i ja kubi za kosa... i ja mava po edno shamarce.... sedi si mirna... ne znaesh i ushte shto e "Losh"..... :lol:

Еко ... сто пати сум рекла и пак ќе речам ... да не те знаев сега ќе те отерав ... многу ме иритираат такви размислувања :!:

Okej priznavam me fati ziv..... eve javno ke kazam: NE VELAM SEKOGASH TO CECO TOOO... ponekogash velam i na drugi jazici poneshto.... zavisi od "Saksafonistot"..... :lol:

Ах почна да ме нервираш ... ќе го довршиме муабетот уз кафе, тука да не бегаме од темата ... а ако не ти го блоуџабосуваат смени тема не им одземај простор на попримерните! Форчн ... како да не му направам кафе со сол???

Eko dosta ti e, ne mozam vekje! :D Te obozuvam, zlaten toj :D

Ги препрочитав два пати сите поста на темава, и кеве ми не ја контам поената.:nesum:
Some help pls :(

Фак еј, од 2005 немам пишано на темава :nesum:
Што ти е унапредување еј:) У 8 сабајле наместо кафе блоуџаб почнаа да даваат таму?

Ада пер жена си те сваќам. Ти текнуе темата Се ебев? Епа ова е ми го пушеа/му го пушев, си пишуваат рецки:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom