blue ladybug
Фанг ловер
Не сум ни знаела дека Ројал бургер постојат, а не па и дека се македонски бренд. Кај имаат сендвичари?Што е разлика од ова до на пр. Ројал Бургер?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум ни знаела дека Ројал бургер постојат, а не па и дека се македонски бренд. Кај имаат сендвичари?Што е разлика од ова до на пр. Ројал Бургер?
Не сум ни знаела дека Ројал бургер постојат, а не па и дека се македонски бренд. Кај имаат сендвичари?
Знам случај шо се затру од храна во Мкедоналдс Македонија и си доби висока оштета.Овие наши брендови се тровачници, посебно летно време. Во Мц немаше шанса да се затруеш. Хемикалиите што се внесуваат во организам друга тема на муабет. Штетна е и скарата што се прави на ќумур и паштетите што се јадат и ГМО мал милион производи итн... И сега овие Гудис во што се подобри од Мц?
Знам случај шо се затру од храна во Мкедоналдс Македонија и си доби висока оштета.
Значи сепак има шанси да се затруеш.
Да сепак грешка сум јас... Како и да е мислам дека стандардите што се спроведуваа во Мекдоналдс беа на повисоко ниво од нашите локални сендвичари, пекари итн...
И ако не се лажам деца беа група во Аеродром.Знам случај шо се затру од храна во Мкедоналдс Македонија и си доби висока оштета.
Значи сепак има шанси да се затруеш.
И ако не се лажам деца беа група во Аеродром.
Ете нешто ми останало во мозок за група деца и МекдоналдсНе беше тоа од Мекдоналдс туку од тортата што си ја имаа донесено сами.
ако е така ондаК е супер. гудис е седум пути бољи од мц. у солун секогаш е празен мц, а гудис полн. мислам дека и затворија пар мц-а таму.
Да, и во Грција ги затворија. Поврзан е тој газда таму со нашиов тука нешто мислам.
Свето ги држи за Македонија и Бугарија лиценците![]()
Да, знам дека е Свето, али мислам дека поврзани се нешто со тој во Грција.
Нема врска со Грција никаква. Свето има партнерство со двајца Бугари и тие тројца ја држат лиценцата во Бугарија. Во Грција си работи турбо Мекдоналдс...