- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
Можеш да си го смениш со некој од резервите што не играл
после колото кога ќе заврши или? и дали само на таа позиција или со кој сакаш од замените?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеш да си го смениш со некој од резервите што не играл
после колото кога ќе заврши или? и дали само на таа позиција или со кој сакаш од замените?
Додека трае колото... место него можеш да ставиш некој што игра наредните денови.
Ти препорачувам од таа позиција. Глупа им е играта, па ако пробаш нешто да изведеш може со играч помалку да останеш![]()
па првото коло така останав затоа и прашувам дали има некој што менувал![]()
Јас си менувам, некој што не ми играл после утакмицата го вадам и ставам од резервите што немаат уште играно и надежно ќе ми донесе бар 1 бод![]()
да, но го вадиш па за да ставиш напаѓач (од таму уште не ти изиграл) и остануваш без играч![]()
eeee така не сум пробала, ама мислам дека не може![]()
јас сум, еве сеа Жиру го имам на клупа
![]()
Нема врска шо ти е на клупа..... на крај секако ги смета сите поени освоени од сите играчи кои ти се во составот. незнам ни зошто има стартна 11ка кога ги смета тие вкупни поени само..... тоа е![]()
Мене цело време ми покажуваше 110 од прва рунда, а сега се 108[DOUBLEPOST=1403306923][/DOUBLEPOST]Хммм, што е ова сега во лигава, ми дава опција да кикнувам играчи
![]()
http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/leagues/1489Која лига ја имаш ти?
Не ги пресметува
Само на 11ката се бројат поените