McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Можеш да си го смениш со некој од резервите што не играл

после колото кога ќе заврши или? и дали само на таа позиција или со кој сакаш од замените?

после колото кога ќе заврши или? и дали само на таа позиција или со кој сакаш од замените?

Додека трае колото... место него можеш да ставиш некој што игра наредните денови.
Ти препорачувам од таа позиција. Глупа им е играта, па ако пробаш нешто да изведеш може со играч помалку да останеш :D

Додека трае колото... место него можеш да ставиш некој што игра наредните денови.
Ти препорачувам од таа позиција. Глупа им е играта, па ако пробаш нешто да изведеш може со играч помалку да останеш :D

па првото коло така останав затоа и прашувам дали има некој што менувал :D

па првото коло така останав затоа и прашувам дали има некој што менувал :D

Јас си менувам, некој што не ми играл после утакмицата го вадам и ставам од резервите што немаат уште играно и надежно ќе ми донесе бар 1 бод :D

Јас си менувам, некој што не ми играл после утакмицата го вадам и ставам од резервите што немаат уште играно и надежно ќе ми донесе бар 1 бод :D

да, но го вадиш па за да ставиш напаѓач (од таму уште не ти изиграл) и остануваш без играч :D

Валбуена ми е капитен... 22 поени
Да ризикувам и да го ставам Меси ? Што мислите ?

Го имам и Џемаили :cool:

Според мене очекувам Меси да дај барем еден гол. Автоматски 5+3 ти се 8 поени од старт. Е сеа ризик е, да, ама мислам дека ќе дај минимум 2 гола утре со Иран. Со Иран брат. Ама ризичен е тој голманот нивни да не си клај динамити на него, да ги крени сите. :pos:

јас сум :D, еве сеа Жиру го имам на клупа :facepalm:

Нема врска шо ти е на клупа..... на крај секако ги смета сите поени освоени од сите играчи кои ти се во составот. незнам ни зошто има стартна 11ка кога ги смета тие вкупни поени само..... тоа е :D

Нема врска шо ти е на клупа..... на крај секако ги смета сите поени освоени од сите играчи кои ти се во составот. незнам ни зошто има стартна 11ка кога ги смета тие вкупни поени само..... тоа е :D

Не ги пресметува
Само на 11ката се бројат поените

Мене цело време ми покажуваше 110 од прва рунда, а сега се 108 :D[DOUBLEPOST=1403306923][/DOUBLEPOST]Хммм, што е ова сега во лигава, ми дава опција да кикнувам играчи :icon_lol:

Мене цело време ми покажуваше 110 од прва рунда, а сега се 108 :D[DOUBLEPOST=1403306923][/DOUBLEPOST]Хммм, што е ова сега во лигава, ми дава опција да кикнувам играчи :icon_lol:

Која лига ја имаш ти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom