McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Баш сега дојдов да пишам дека ја покажува и лигата. Вкупно поени се ова иначе. Кој е вториот?

Капитен ми е Перишиќ. Даде гол и асистенција. Со малце среќа ќе извадам 2 бода од него.

На Армеро не му дале клин шит (n)

Ќе препрат покасно, тие клин шитиТЕ покасно ги впишват кај некои.

Армеро играше до 72 минута, а голот го примија во 73та...
Не знам дали пазат на вакви ствари (да не веруваш). Изгледа влегол во пакет со останатите играчи на Колумбија.
Најдобро да се опростам од тие 4 поени :)

Не знам дали пазат на вакви ствари (да не веруваш). Изгледа влегол во пакет со останатите играчи на Колумбија.

Не не, ќе го впишат, ама покасно. И јас имав еден таков случај со Ахилиер мислам и после неколку часа го впишаја. Пратат, али малце каснат. :D

Инаку, ме интересира минатата Вилсон Паласиос од Хондурас доби црвен (два жолти). Има право да игра наредната или една паузира ? Како беше не се сеќавам !?

Е многу сакаш сега и ти :D

Него, ќе добијат оние од Алжир/Иран дефанзивцине повеќе поени од Кејхил (5)?

Не не, ќе го впишат, ама покасно. И јас имав еден таков случај со Ахилиер мислам и после неколку часа го впишаја. Пратат, али малце каснат. :D

Инаку, ме интересира минатата Вилсон Паласиос од Хондурас доби црвен (два жолти). Има право да игра наредната или една паузира ? Како беше не се сеќавам !?

Суспендиран е[DOUBLEPOST=1403219479][/DOUBLEPOST]
Е многу сакаш сега и ти :D

Него, ќе добијат оние од Алжир/Иран дефанзивцине повеќе поени од Кејхил (5)?

Си го сакам само тоа што е мое :D

Ризикувај...

Барем да кажеа на ова играта, глупава дека е суспендиран. Треба се да прати чоек. :facepalm:

Како ти оди ризикувањето? :D

Не можам да ги видам поените од првото коло? Мислам дека можеше, сега не можам да најдам...

Можеше да се кликне на "1st group phase". Сега не може :D

Ризикувањето вели пробај прво со Иранците. Големи се шансите да бидат наполнети, но како почна ова СП ништо не се знае :D
3 поена имаш за 61+ одиграни минути. Плус нешто блокади/банани, може да се извадат неколку поенчиња.
Ако оплескаат тие, одиш со Алжирците, па што биде биде.

Ако не настапи играч од прва постава останува ли 0 поени или како е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom