еее само толку ли дај напиши нешто по детално како и да е секогаш следат од мене наредни прашања !
1. Каков прашок за перење користете дома?
2. Како се однесувате спрема дечко што ви се допаѓа?
Од онај 220 ден шчо е... Хахахахахахааааааа xD

Зш ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еее само толку ли дај напиши нешто по детално како и да е секогаш следат од мене наредни прашања !
ne zaebavaj, a da ne zaboravi da odgovoris na vtoroto prasanje?Од онај 220 ден шчо е... Хахахахахахааааааа xD
Зш ?
Eве ти одговор од ГгглооОррРијаААКако ќе реагирате ако на вашиот дечко му смрдат чорапите?
veke ne nosam patiki a nezgodno mi e i koga deckomi nosi i koga ke gi sobue mirisot e los ne za drugop
Кажи му на дечко ти почесто да ги пере патиките![]()
gi pere ama pak se oseka mojot nos se oseka
ќе му купам нови патики и решен проблемКако ќе реагирате ако на вашиот дечко му смрдат чорапите?
И тие ке ги засмрди во рок од една недела, а ако планираш да купуваш секоја недела патики дај ми фејсбук за подобро да се запознаемеќе му купам нови патики и решен проблем![]()
интересно епа ај поздрав до глорија и глорија кажи му да дечко ти да ги пере чорапите со колонска вода од искуство кажувам јас ги перам и немам никаков проблем убаво миришатEве ти одговор од ГгглооОррРијаАА[/quote
[
Што мислите/чувствувате за повлечени/срамежливи/интровертни/бубалици и останати социјално чудни момци?
Незнам зошто прашувате прашања а и темава е некак глупа бидејќи 95 % се машки на форумот а само 5% проценти се женски.
kerko a moeto prasanje da go odgovorisСпоред мене, исти како и сите останати машки, можеби заради срамежливоста, треба повеќе трпение. Исто што и вие мислите за таквиот тип на девојчиња. Ако треба, си се склопувуваат коцките.
Од каде бе сине ја извади статистикава?![]()
kerko a moeto prasanje da go odgovoris![]()
е добро керко фала ти на дипломатскиот одговор а шо му фали на моето прашање сега замисли чутвуваш страст кон некое дечко/пријател и сега дали ќа завршиш со него во кревет замисли те покани на вечера а целта му е во кревет да те навлече што ќе правиш да те видам како ќе одговориш керко мојаСинко, некои прашања не заслужуваат одговор.![]()