Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
еее само толку ли дај напиши нешто по детално како и да е секогаш следат од мене наредни прашања !
1. Каков прашок за перење користете дома?
2. Како се однесувате спрема дечко што ви се допаѓа?

Од онај 220 ден шчо е... Хахахахахахааааааа xD:pos:
Зш ?

еее само толку ли дај напиши нешто по детално како и да е секогаш следат од мене наредни прашања !
1. Каков прашок за перење користете дома?
2. Како се однесувате спрема дечко што ви се допаѓа?

Офф топик:

Хахахха... Од мене имаш диплома за Трололо :cuc:

Како ќе реагирате ако на вашиот дечко му смрдат чорапите?
Eве ти одговор од ГгглооОррРијаАА :pos:
veke ne nosam patiki a nezgodno mi e i koga deckomi nosi i koga ke gi sobue mirisot e los ne za drugop

:pos:
Кажи му на дечко ти почесто да ги пере патиките ;)

gi pere ama pak se oseka mojot nos se oseka

ќе му купам нови патики и решен проблем:)
И тие ке ги засмрди во рок од една недела, а ако планираш да купуваш секоја недела патики дај ми фејсбук за подобро да се запознаеме

Eве ти одговор од ГгглооОррРијаАА :pos:[/quote
[
интересно епа ај поздрав до глорија и глорија кажи му да дечко ти да ги пере чорапите со колонска вода од искуство кажувам јас ги перам и немам никаков проблем убаво миришат

Што мислите/чувствувате за повлечени/срамежливи/интровертни/бубалици и останати социјално чудни момци?

Незнам зошто прашувате прашања а и темава е некак глупа бидејќи 95 % се машки на форумот а само 5% проценти се женски.

Што мислите/чувствувате за повлечени/срамежливи/интровертни/бубалици и останати социјално чудни момци?

Според мене, исти како и сите останати машки, можеби заради срамежливоста, треба повеќе трпение. Исто што и вие мислите за таквиот тип на девојчиња. Ако треба, си се склопувуваат коцките.

Незнам зошто прашувате прашања а и темава е некак глупа бидејќи 95 % се машки на форумот а само 5% проценти се женски.

Од каде бе сине ја извади статистикава?:eek:

Според мене, исти како и сите останати машки, можеби заради срамежливоста, треба повеќе трпение. Исто што и вие мислите за таквиот тип на девојчиња. Ако треба, си се склопувуваат коцките.

Од каде бе сине ја извади статистикава?:eek:
kerko a moeto prasanje da go odgovoris :):D

Синко, некои прашања не заслужуваат одговор.:D
е добро керко фала ти на дипломатскиот одговор а шо му фали на моето прашање сега замисли чутвуваш страст кон некое дечко/пријател и сега дали ќа завршиш со него во кревет замисли те покани на вечера а целта му е во кревет да те навлече што ќе правиш да те видам како ќе одговориш керко моја:P ;):pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom