Мажите прашуваат, жените одговараат

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Алал да ти како го најде баш тоа што е ГЛУПО и НЕТОЧНО:D Со останатото се сложувам!Точно е.. ..Али ова за триeње на лице и врат мисламмммммммм дајјјјјјјјјјјјјјј глупост тешка...:tapp:
Океј не си ти крив:D Им се испуштило на оние кои пишувале;)
зарам на тој кој ти се допаѓа го допираш за рамо(така пишува)?
:D

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
зарам на тој кој ти се допаѓа го допираш за рамо(така пишува)?
:D
Еј ај не замарај..сеа у ситници забегуваш...си се фатил за тоа текстот од часопис као оче наш!:icon_lol: Многу читаш глупи статии;)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Ma не станува збор за косата. Станува збор дека ракот е мн потежок и помачен од паѓање коса. Хемотерапиите, од кои паѓа косата, се болни, човекот е слаб и изнемоштен, а да не зборувам во каква агонија и болки е. Навистина не би сакала да почнам врска која најверојатно ќе заврши со смрт. Ако е веќе предходно почната, ако го сакам човекот, ќе останам со него до крај без оглед на исходот, но не би си дозволила таков луксуз да се вљубам во некој кој можеби ќе го снема за 2-3 месеци.

Е сега, за дружење, често се дружам со разно-разни болни луѓе, едно што ми е таква професијата, а друго што не гледам зошто би ги избегнувала.
Но мојот одговор, дали ќе почнам врска со некој што има рак - е не.

D

dystopian

Гостин
Еве едно искрено прашање, не го сфаќајте како навреда. Зошто толку напињате у врска?

На пример, си се видел на кафе со неа, и утредента ти се јавува и те прашува што има ново... Што може да има вчера се видовме. Или ти се јавува по еднаш-двапати секој ден, и ти врти безвезе муабети по дваесетина минути. А ти се лути ко којзнае што да си направил ако ти заборавиш (или не можеш, од оправдани причини) да и се јавиш ден-два.

Не може да се најде девојка што си кулира, мислам... Можеби се работи за парадокс, некоја што е флегматична па не се замара со дечковци, врски и глупости, и невозможно е со неа да бидеш во врска.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Еве едно искрено прашање, не го сфаќајте како навреда. Зошто толку напињате у врска?

На пример, си се видел на кафе со неа, и утредента ти се јавува и те прашува што има ново... Што може да има вчера се видовме. Или ти се јавува по еднаш-двапати секој ден, и ти врти безвезе муабети по дваесетина минути. А ти се лути ко којзнае што да си направил ако ти заборавиш (или не можеш, од оправдани причини) да и се јавиш ден-два.

Не може да се најде девојка што си кулира, мислам... Можеби се работи за парадокс, некоја што е флегматична па не се замара со дечковци, врски и глупости, и невозможно е со неа да бидеш во врска.
И мене ме интересира истото, не ми е јасно..

И не припаѓам во таа група, така што, не ме навредуваш, но очигледно малку девојки си запознал :)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Што ви преставува тоа он е посебен за мене?
Сум слушнал многу девојки кој викат овој е посебен за мене......... оној е посебен за мене...........

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Што ви преставува тоа он е посебен за мене?
Сум слушнал многу девојки кој викат овој е посебен за мене......... оној е посебен за мене...........
Дека иако имам друг/и тој секогаш ќе биде некој што сакам да го видам, да бидам со него, или барем да имам ,,пеперутки,, во стомакот ;)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821

Јас не се замарам така, а другарки мои го прават тоа и неможам искрено да ги сфатам, (им викам оставете ги луѓето да дишат :)) а и што повеќе така прават и почести кавги во врските имаат.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Да поставам неколку прашања
1. Колку често си ја фаќате косата?
2. Дали си ја фаќате косата само кога флертувате или секогаш си ја фаќате

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Престанаа да ти одговараат девојкиве, дај поставувај поинтересни прашања :D

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Престанаа да ти одговараат девојкиве, дај поставувај поинтересни прашања :D
чекај малку моите прашање имаат одреден ранк
1.Глупи прашање
2.Миниглупи прашања
3.Забегани прашања
4. Екстразабегани прашања
5. Тролмастер прашања
Идеме по ред, него ме интересира каде се девојките нешто ги нема со душа чекам да ми одговорат, од сабајле ме заболе задникот седејки на комјутерот чекајки да ми одговорат на моите прашања.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Не си ја фаќам, ќе ми се измрси ахахаха

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Не си ја фаќам, ќе ми се измрси ахахаха
еее само толку ли дај напиши нешто по детално како и да е секогаш следат од мене наредни прашања !
1. Каков прашок за перење користете дома?
2. Како се однесувате спрема дечко што ви се допаѓа?

Kajgana Shop

На врв Bottom