Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Koj rekol toa deka sakame so izgasena lamba??? spored mene ne e presudna svetlinata za dobar sex

Е, добра идеја тоа за мори али за друго да ве прашав... :)

З`ш се лутите ако ве ословуваат со „ма“

На пример - Шо прајш ма?

Ги прашувам најмногу скопјанките прибидејќи во Охрид никоја не крева галама околу ова а во Скопјево со која и да сум зборвел се лутит ако и речиш ма. :nesum:

На пример - Шо прајш ма?

Ги прашувам најмногу скопјанките прибидејќи во Охрид никоја не крева галама околу ова а во Скопјево со која и да сум зборвел се лутит ако и речиш ма. :nesum:
Искрено, звучи навредливо и банално[како вие да сте над нас, па не гледате со надмоќ]...Сеа, ако во Охрид тие дозволуваат да ги условувате со ниски изрази...:nesum:

Дали би излегле со некој од форумов,фејсбук или слично на кафе,,,,а поима немате кој е ?

(јас лично не поштуем "слепи состаноци")

Искрено, звучи навредливо и банално[како вие да сте над нас, па не гледате со надмоќ]...Сеа, ако во Охрид тие дозволуваат да ги условувате со ниски изрази...:nesum:
Мене не ми звучи воопшто навредливо или ниско или шо ти јас знам.
Баш ми звучи како таман, го дополнува тоа шо прајш.

Само шо прајш ко ќе кажам ми е некако празно, глупо...

Мене не ми звучи воопшто навредливо или ниско или шо ти јас знам.
Баш ми звучи како таман, го дополнува тоа шо прајш.

Само шо прајш ко ќе кажам ми е некако празно, глупо...
За тоа постои: Што правиш [име на женската особа]?...не мислиш дека е поубаво така?:smir:

Пак уште и на литературно си го пишала :pos:

Зарем некој би ти напрајл таков муабет

Што правиш Леона?

Се губит смислата на кажаното и станвит глупо и не би го употребвел како израз :smir:

Епа извини, што не се палат сите женски на секојдневни изветвени изрази...Има некои, што сакаат добро граматичко-литературно-оспособени мажи...:smir:

Пак уште и на литературно си го пишала :pos:

Зарем некој би ти напрајл таков муабет

Што правиш Леона?

Се губит смислата на кажаното и станвит глупо и не би го употребвел како израз :smir:

Зато ти бегет женскиве море, ти фалит понашање. :smir:

Зато ти бегет женскиве море, ти фалит понашање. :smir:
е сполај ти

Епа извини, што не се палат сите женски на секојдневни изветвени изрази...Има некои, што сакаат добро граматичко-литературно-оспособени мажи...:smir:
Во ред млада дамо, се надевам дека ќе ја имате таа чест, задоволство и привилегија во блиска иднина да запознаете таква особа која ќе може да ги задоволи вашите граматичко-литературни потреби.

Секое добро.

На пример - Шо прајш ма?

Зашто звучи како навреда,у Скопје така се вреќаме,со МА и МОРИ:)

И сама знаеш дека не е така,точно е дека е дегенски коа се повторуваат исти фрази за да падне девојче некое,ама ако ти се изразува како болдираното ќе го сметаш за бубалица и литературен фрик.

И сама знаеш дека не е така,точно е дека е дегенски коа се повторуваат исти фрази за да падне девојче некое,ама ако ти се изразува како болдираното ќе го сметаш за бубалица и литературен фрик.
Па можеби, али сигурно нема да паднам на : шо прајш ма? :uvo:

да му е страв на чоек муабет да ви напрајт :)
Зборуваме за „Шо прајш ма?“.
Ако успее да падне некое девојче на ова тогаш... :pos:

Епа тоа е фората бе, не е со намера да се истакне некоја надмоќ, чисто онака “мори“. Ко дедо ти на баба ти шо и викал “мори невесто’’, и ко она него шо му викала “море домаќине’’,
и онака во најдобар контекст да е кажано(без другите 3% ко Крејзи), кај 97% следува после “Не сум ја за тебе мори’’ (и ондак за мене од све што е, “мори’’ е најмал проблем :):) )

Сакам да кажам да си бидеме сите “море’’ и “мори’’ фора е...!!! :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom