Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Што е редовен секс за вас?
Да го имам кога сакам. Во бројки ... па што знам ... некој рече секој ден, па еве да се согласам.
aj sea edno prasanje

Zoso kajgandziive od forumov ne se muvaat???:)
Меѓусебно мислиш или?

Зошто кога сакате да откачите некое машко, најчесто се вадите со тоа: "Моментално не сум расположена за дечко, разочарана сум, сите сте исти" и по некое време со друг. Барем бидете искрени. Не можам да ве сфатам, или до мене е, или до вас. :)
Јас таков изговор кажувам кога типот не ми се свиѓа.

:pos2: :pos2: ova stanuva interesno:pos2: :pos2:

koj admin vi e naj simpaticen??? :pos2:
Сите сме најубави, ама Гарфилд ќе го издвојам ... ради очите, златен тој:vozbud:

aj sea edno prasanje

Хаха од каде тој заклучок?:pos::pos

Зошто кога сакате да откачите некое машко, најчесто се вадите со тоа: "Моментално не сум расположена за дечко, разочарана сум, сите сте исти" и по некое време со друг. Барем бидете искрени. Не можам да ве сфатам, или до мене е, или до вас. :)

Зависи.Има девојки кои навистина го мислат тоа и не фаќаат друг, а има и такви кои го прават тоа.
Не знам што е причината.Веројатно не сакаат да бидат со момчето,па не знаат како да го откачат или..не знам..:toe:

А за тоа дека сите машки се исти...Еве од лично искуство ќе ти кажам...Добро знам дека не се сите исти,фала Богу,но порано некако налетував све на ист тип на луѓе т.е машки кои на ист начин се однесуваа т.е ме повредуваа,па од болката излегуваше од мене Сите машки се исти..И да не сакаш ќе помислиш.

Koлку време ви треба да сте у врска за да му се `предадете` на партнерот ?

знам дека сеа сите ке се изредат ... кога се чуствувате спремно... но земете у предвид од вашите случаи после колку време сте се `предале`.. и заокружете некоја груба цифра за време :D извинете ако звучев малце површно. .. :smir:

Koлку време ви треба да сте у врска за да му се `предадете` на партнерот ?

знам дека сеа сите ке се изредат ... кога се чуствувате спремно... но земете у предвид од вашите случаи после колку време сте се `предале`.. и заокружете некоја груба цифра за време :D извинете ако звучев малце површно. .. :smir:

Аман бе со тоа црно време.Зашто мора да им определено време?Зависи од многу фактори.Покрај тоа да биде човек спремен, улога игра и срамот,стравот...

И зависи од карактерот на човекот.

диднт гет мај поинт, земајки од вашите минати врски за колку време сте биле спремни, реков да заокружиме некога груба цифра за време (:

абе неможе да се земе груба цифра затоа што зависи од девојката кога ќе се чуствува спремна а и сметам дека важи и возраста! не може девојка од 14 години да има прво искуство после 1 месец врска (мислам тоа е без везе) исто како што и девојка од 25 години да се предаде после 2 години врска (и тоа не иде).
и убаво си кажа crazy in love многу фактори влијаат!

aj sea edno prasanje

Добро бре жени што се пресмеавте толку? Боље да си праша ако нешто не знае отколку да си ќути и да живее во заблуда. :)

Иначе да, кајганџииве од форумот СЕ муваат.

абе неможе да се земе груба цифра затоа што зависи од девојката кога ќе се чуствува спремна а и сметам дека важи и возраста! не може девојка од 14 години да има прво искуство после 1 месец врска (мислам тоа е без везе) исто како што и девојка од 25 години да се предаде после 2 години врска (и тоа не иде).
и убаво си кажа crazy in love многу фактори влијаат!

Правиме муабет за ВЕКЕ сексуално едуцирани цури кои не го прават тоа по прв пат, ај да земеме возраст 18 пошо гледам ми мешате некои си 14 годишни ..

па еве мое мислење, ако си го сакам дечкото, за хммм....5-6 месеци (ова е многу груба цифра) а можеби и повеќе, но сепак зависи, зависи, зависи....

17 години - за пола година ... ( класика, нормално е после толку време,љубов..)

thats the spirit, ladyes continue ... :)

абе зависи колку му веруваш,колку долго идете и колку се сакате! не ми е мене да помине и година а да не го сакам и верувам исто и он мене...

Браво Ајверсон:salut: ..... дами ајде дадете цифра после колку време се имате предадено на партерот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom