PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Иам многу машки другари, ама за доверба не ми е важен полот, ако ми е блиска лиочноста.Во кого имате повеќе доверба во женско или во машко?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иам многу машки другари, ама за доверба не ми е важен полот, ако ми е блиска лиочноста.Во кого имате повеќе доверба во женско или во машко?
Зошто 90% од девојките,кога ке видат некоја убава девојка викаат,ај види ја дрољана?
Зошто 90% од девојките,кога ке видат некоја убава девојка викаат,ај види ја дрољана?
Во кого имате повеќе доверба во женско или во машко?
eden daskal(doktor na nauki) mi go ima kazano slednoto:
"site zeni vo princip se isti i potencijalni teroristi"
me interesira zensko mislenje za ovaa negova izjava
Со мажи може да водиш бизнис со жени ти е чиста шминка
Јас кога ќе видам убава девојка се вртам зад неа 2 пати.Зошто 90% од девојките,кога ке видат некоја убава девојка викаат,ај види ја дрољана?
Која е разликата на пример во муабетот која ја правите со другар и потенцијален дечко...на пример сигурно ви се случило некој другар да ви се пушти а вие му велите...чекај не сме се разбрале...што довело до тоа![]()
Која е разликата на пример во муабетот која ја правите со другар и потенцијален дечко...на пример сигурно ви се случило некој другар да ви се пушти а вие му велите...чекај не сме се разбрале...што довело до тоа![]()
Која е разликата на пример во муабетот која ја правите со другар и потенцијален дечко...на пример сигурно ви се случило некој другар да ви се пушти, а вие му велите...чекај не сме се разбрале...што довело до тоа![]()
Ќе му го набавам „Прирачникот за читање меѓу редови“-седми том и ќе му закажам испит за 10 дена. Ако дотогаш не сфати дека книгата е чисти глупости го паѓам сместа.Зошто толку се потпирате на тоа читање меѓу редови?Што ако машкото не знае да чита меѓу редови?Ќе чекате тоа некогаш да се случи,нема ништо да превземете?
Зошто толку се потпирате на тоа читање меѓу редови?Што ако машкото не знае да чита меѓу редови?Ќе чекате тоа некогаш да се случи,нема ништо да превземете?
Зошто толку се потпирате на тоа читање меѓу редови?Што ако машкото не знае да чита меѓу редови?Ќе чекате тоа некогаш да се случи,нема ништо да превземете?
ete gledas deka i zenite ne citaat megu redovi, sekoja cest na damata koja se obide da dade mislenje ama go zaboravi zborceto vo princip, oti ako se isfrli toa togas se menuva sustinata na mislata.eden daskal(doktor na nauki) mi go ima kazano slednoto:
"site zeni vo princip se isti i potencijalni teroristi"
me interesira zensko mislenje za ovaa negova izjava