Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто 90% од девојките,кога ке видат некоја убава девојка викаат,ај види ја дрољана?

Секоја нормална женска особа не би изреагирала вака, но за жал постојат и болно љубоморни личности кои патат од комплекси.

П.С. Некако голем ти е процентот 90.
Сега испаѓа јас ги направив сите ненормални.

Зошто 90% од девојките,кога ке видат некоја убава девојка викаат,ај види ја дрољана?

Кога ќе видам убава девојка ќе се насмеам и толку, никогаш не коментирам, а ги има таквите што од љубомора зборуваат ја не ги разбирам тие:toe:

Во кого имате повеќе доверба во женско или во машко?

Нема врска тоа, машко ли е женско ли е, битна е довербата:helou:

eden daskal(doktor na nauki) mi go ima kazano slednoto:
"site zeni vo princip se isti i potencijalni teroristi"
me interesira zensko mislenje za ovaa negova izjava

Хмм мислам дека сите жени се различни и ако знаеш со нив тогаш се твои потенцијални пријатели.:wink:

Со мажи може да водиш бизнис со жени ти е чиста шминка

Не биди сигурен:helou::nenene:

Јас кога ќе видам убава девојка се вртам зад неа 2 пати.
Прво и го проверувам задникот или градите зависи што прво ми паднало во очи, потоа и го проверувам стилот.
Ако е навистина добра, следи насмевка(благоклона, не иронична), ако не е си продолжувам по патот.:toe:

Која е разликата на пример во муабетот која ја правите со другар и потенцијален дечко...на пример сигурно ви се случило некој другар да ви се пушти а вие му велите...чекај не сме се разбрале...што довело до тоа :toe:

Која е разликата на пример во муабетот која ја правите со другар и потенцијален дечко...на пример сигурно ви се случило некој другар да ви се пушти а вие му велите...чекај не сме се разбрале...што довело до тоа :toe:

Кај мене нема разлика...исто се однесувам со сите без разлика дали личноста ми се свиѓа или само ми е пријател...тоа ми е и всушност најголемиот проблем,па обично сите мислат дека пријателски се однесувам и дека ништо не чувствувам,а тоа пустата јас не знам како поинаку да се однесувам од срам.:zid:

Нема разлика во темите за разговор, има разлика во слободата која ја покажувам со другар и потенцијален дечко.
Ако зборуваме на тема - љубов, со другар би зборувала во некој многу општ концепт или би се земала сама себе за пример со некој друг, додека ако зборувам со потенцијален дечко, зборувам многу конкретно.:wink:

Во почетокот,со потенцијалниот дечко се однесувам другарски(за да мене,а и на него,потоа ни биде полесно да преминеме од другарство во нешто друго,едноставно да си знаеме некои работи за себе,да си се ослободиме),а подоцна,почнувам некако да го менувам разговорот со цел да му дадам до знаење дека чувствувам нешто спрема него.Почнувам да го задевам,кажувам некои работи за себе кои што знам дека би го заинтересирале,па некои реченици кои што треба да ги прочита меѓу редови...:pipi:

Nesto vo vrska so zenite hehe vo NY

Deal or no deal? An online exchange between a woman looking for a husband who earns more than $500,000 a year and a mystery Wall Street banker, who assessed her potential for romance as a business deal, has cause quite an Internet stir.
The anonymous 25-year-old woman recently posted an ad on the free online New York community Web site Craigslist

"I know how that sounds, but keep in mind that a million a year is middle class in New York City, so I don't think I'm overreaching at all," the woman, who described herself as "spectacularly beautiful" and "superficial," wrote.

"I dated a business man who makes average around 200 - 250. But that's where I seem to hit a roadblock. $250,000 won't get me to Central Park West," she said, asking questions like "where do rich single men hang out?"

The mystery banker, who said he fit the bill, offered the woman an analysis of her predicament, describing it as "plain and simple a crappy business deal."

"Your looks will fade and my money will likely continue into perpetuity ... in fact, it is very likely that my income increases but it is an absolute certainty that you won't be getting any more beautiful!" the banker wrote.

So, in economic terms you are a depreciating asset and I am an earning asset," he said. "Let me explain, you're 25 now and will likely stay pretty hot for the next 5 years, but less so each year. Then the fade begins in earnest. By 35 stick a fork in you!"

"It doesn't make good business sense to "buy you" (which is what you're asking) so I'd rather lease," he said.

se zgaziv od smeenje.... zeni bwe :kesa:

Која е разликата на пример во муабетот која ја правите со другар и потенцијален дечко...на пример сигурно ви се случило некој другар да ви се пушти, а вие му велите...чекај не сме се разбрале...што довело до тоа :toe:

Хмм па сум се нашла поодамна во ваква ситуација и секогаш вината ја префрлувам на мене дека јас сум дала повод за тоа да се деси. А разговорот кој го водам со другар и потенцијален дечко е различен, се разликува во некоја мера во која самиот соговорник треба да примети и прочита меѓу редови.

Зошто толку се потпирате на тоа читање меѓу редови?Што ако машкото не знае да чита меѓу редови?Ќе чекате тоа некогаш да се случи,нема ништо да превземете?

Зошто толку се потпирате на тоа читање меѓу редови?Што ако машкото не знае да чита меѓу редови?Ќе чекате тоа некогаш да се случи,нема ништо да превземете?
Ќе му го набавам „Прирачникот за читање меѓу редови“-седми том и ќе му закажам испит за 10 дена. Ако дотогаш не сфати дека книгата е чисти глупости го паѓам сместа.:icon_lol:

Секогаш сум директна,ама има ситуации кога едноставно МАЛТРЕТИРАМ некого да чита меѓу редови...која злоба сум.:hehe:
Не може некој да ми ги чита мислите,не знам зашто сум си го умислила тоа,ама на крај секогаш попуштам и ги отворам картите.:)

Се гледа тоа, ама не се потпирам секогаш туку понекогаш кога ни јас незнам како да се поставам. Ако е доволно паметен ќе сфати:helou: Ама ако не сфати ќе подгурнам малку да сфати:pos2:

eden daskal(doktor na nauki) mi go ima kazano slednoto:
"site zeni vo princip se isti i potencijalni teroristi"
me interesira zensko mislenje za ovaa negova izjava
ete gledas deka i zenite ne citaat megu redovi, sekoja cest na damata koja se obide da dade mislenje ama go zaboravi zborceto vo princip, oti ako se isfrli toa togas se menuva sustinata na mislata.
gi molam damite da ne se navreduvaat od ovaa mala no sepak golema recenica, i uste sum zainteresiran za vasite mislenja.
so pocit do site dami

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom