PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Е ја сакам полежерно, блузонче, фармерчиња.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eve jas ke ti odgovoram kako "iskusna" koga e vo prasanje ovaa problematika ,iako ne veruvam deka odgovorov ke ti bide od nekakva korist:Toa e zosto sekoja tkaenina ima dve strani.Ednata strana na tkaeninata izgleda estetski poubavo a drugata e pofleksibilna i poizdrzliva koga e vo prasanje visoka temperatura ,e pa nie peglame od obratnata strana za da ne se osteti ona sto go peglame...se nadevam me svatiЈас имам прашање:
Зашо пеглате наопачки?
Zosto poveke sakate odbojka odosto fudbal?![]()
Хороскопски знаци битни за врска?:icon_rollZasto tolku veruvate vo tie horoskopski znaci i vi se bitni za vrska??i ako tolku vi se birni sto mislite za strelec ??
poz
Затоа што некои материјали ако не ги пеглаш налице светнуваат и добиваат поинаков изглед од претходно. И најверојатно поради тоа во навика ти е и обична памучна блуза да ја пеглаш на ист начин или се тешиш дека ако залепиш пегла нема да се гледа кога ќе ја свртиш налицеЈас имам прашање:
Зашо пеглате наопачки?
Дали повеќе сакате машки со кошулчиња и бели патичиња, или би онака, маичка,блузиче-полежерно...?
што најмногу ве привлекува кај машките?
надворешниот лик,карактерот,или сосем трето?
Зошто станувате досадни со него а не дека не сакам да гледам убави фудбалерски ноџинаZosto poveke sakate odbojka odosto fudbal?![]()
Prvo normalno gledame izgled.. Za da probas da pocnes nesto so nekogo najbitno e fizicki da ti se sviga.. So tek na remeto fizickata ubavina stanuva skoro nebitna. :smir:што најмногу ве привлекува кај машките?
Ej ne we.. Pojse sakam fudbaleri.. Ali najvise kosarkariZosto poveke sakate odbojka odosto fudbal?![]()