Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
...cuco...nemash takva opcija za odgovor...ne zaebavaj...inache od glupokja moz da se pojavi tamu...na svadba... a da se opie od muka ili od radost...sto mislish ti???

...:pos2::pos2::pos2:
Абе ако од глупоќа се појавил на свадба и се напил од мука, значи стварно е глуп тогаш џабе му и алкохол!

Абе ако од глупоќа се појавил на свадба и се напил од мука, значи стварно е глуп тогаш џабе му и алкохол!

...mozebi, mozebi malecka, ne go pali odma motorcheto...cool down...:smir:

...kako si ja zamisluvate prvata brachna nok...?:)

Се враќаме од свадба, мртви уморни и двајцата од цел ден на нозе што сме... Се соблекуваме, ми ги масира нозете (кои ме болат од штикли) и заспиваме :)

Се враќаме од свадба, мртви уморни и двајцата од цел ден на нозе што сме... Се соблекуваме, ми ги масира нозете (кои ме болат од штикли) и заспиваме :)

А заборави тоа , полесно ќе му е во текот на свадбата трипати да ти преоблече сандали со патики отколку кога е мртов уморен да ти масира стапала.

А заборави тоа , полесно ќе му е во текот на свадбата трипати да ти преоблече сандали со патики отколку кога е мртов уморен да ти масира стапала.
Ха ха, пушти ме, се глупирам :) Ја и онака нејќам свадба :)

Како ке направите, што ке направите, кој планови ке ги употребите, за да наведете едно машко да се заљуби во вас ???:smir:

Како ке направите, што ке направите, кој планови ке ги употребите, за да наведете едно машко да се заљуби во вас ???:smir:

Јас не правам никави планови или не знам што,јас сум си секогаш јас,се однесувам природно,без извештаченост и незнам да се однесувам на друг начин.

...da ne veruesh prosto...hmmmmm...lazesh...prvata brachna vecher da ne se kresnete???...zaebavash...abe ako treba ne igraj dve-ti ama chuvaj snaga za posle...kako be taka...:pos2::pos2::pos2:...aiiii propast...

...mesto Petko, vie ste na pust ostrov so Robinzon Kruso...kolku vreme ke pomine pred da mu se "predadete" onaka celosno???

Леле Љупчо, секој втор пост на темава е твој човече, „Љупчо прашува, жените одговараат, Љупчо после коментира“. Ми се смучи да ја отварам темава више, почнав да ја избегавам.

Мада, ова е фри ленд, секој има право да постира колку сака. Така и јас имам право да мрчам. :wink:

какви бакнежи сакате ???

Со личноста која ми значи,секакви(но слабост ми се кратки и слатки:))
...ako imate 3 zenski po red rodeno, dali bi se odluchile na 4-to da mu go napraite merakot na mazjakot?

Воопшто не би дошла ни до трето,па камо ли 4-то:nesvest:

...negooooooo...koa bi trebalo da se odluchi za imeto na deteto koj ke go ima posledniot zbor?

Кумот нормално,но предходно со сугестии и предлози од мене и маж ми:devil3:

...by the way...kako bi reagirale ako mashkoto odbiva da nosi klasichno odelo na svadbata...zatoa sto i ima svoj stav po toa prashanje...???

Прво некако би гледала да го убедам на сите можни начини да се предомисли и да облече класично одело,но ако не ми успее по сите обиди,едноставно ќе се помирам со тоа,сепак тоа е негова желба,како се чувствува најубаво,така:toe:

Не си ја замислувам:icon_lol::baeh:

Никогаш не правам планови како да заведам некое машко или пак да направам да се заљуби во мене.Едноставно сум си своја и понекогаш правам работи за кои не сум ни свесна дека сум ги направила,а потоа дознавам дека со тоа сум разбудила нешто во него:pipi:

...mesto Petko, vie ste na pust ostrov so Robinzon Kruso...kolku vreme ke pomine pred da mu se "predadete" onaka celosno???

Што се тиче до мене на Роби никогаш не би му се предала,но сега па ,ако ептен ми проработи нагонот...:devil3:

Ќе ги извадам сите касети од „Заводничката во мене“. инаку многу популарна сапуница, во која младата Еспе-факинг-ранса на многу успешен начин стигнува до срцето на практично неосвоивиот гаучо.

...by the way...kako bi reagirale ako mashkoto odbiva da nosi klasichno odelo na svadbata...zatoa sto i ima svoj stav po toa prashanje...???
Ни ја нејќам бел фустан, супер.
...ako imate 3 zenski po red rodeno, dali bi se odluchile na 4-to da mu go napraite merakot na mazjakot?*
Кој кеиф ќе ми се направи уште едно женско ако биде...
Не. 3 сакам.
*
mysmilie_448.gif
Не ја замислувам. Само да заврши тоа што е можно побрзо и што подалеку од сите и се` таа вечер.
...negooooooo...koa bi trebalo da se odluchi za imeto na deteto koj ke go ima posledniot zbor?
Заедно. Нејќам или по мое или по негово.
...ako se naprai "kamen" na svadba mladozenecot, sto ke si pomislite deka e od radost ili od muka???:smir:
За*баваш? :pos: Што има уопште да помислувам или размислувам зашто се напил на свадбата ни... Ај да му забранам ако не па. Или да ми забрани.
mysmilie_1193.gif

Љупчо, прашањава... Си решил да се жениш или што?
mysmilie_1888.gif

Знам дека доста се изјасниа во една тема декаповеќе љубат да се тасма меѓу нозе, но за тие што сепа си оставаат фризуричка, дали би ја офарбале со некоја така попровокативна боја која ептен паѓа во око, еве да речеме портокалова?

какви боксерици кај мажите преферирате, тесни или широки, бели,црни,карирани, некои специфични...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom