Ashley
بين الحياة والموت
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 1.043
- Поени од реакции
- 35
Тесни, црвени, со некоја црна апликација...какви боксерици кај мажите преферирате, тесни или широки, бели,црни,карирани, некои специфични...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тесни, црвени, со некоја црна апликација...какви боксерици кај мажите преферирате, тесни или широки, бели,црни,карирани, некои специфични...
Леле Љупчо, секој втор пост на темава е твој човече, „Љупчо прашува, жените одговараат, Љупчо после коментира“. Ми се смучи да ја отварам темава више, почнав да ја избегавам.
Мада, ова е фри ленд, секој има право да постjaира колку сака. Така и јас имам право да мрчам. :wink:
...zasto bre pobogu po nekad mrchite...dal neshto ve tera od vnatre ili neznam sto e rabotata???:pos2::pos2::pos2:
Ни ја нејќам бел фустан, супер.
Кој кеиф ќе ми се направи уште едно женско ако биде...
Не. 3 сакам.
*![]()
Не ја замислувам. Само да заврши тоа што е можно побрзо и што подалеку од сите и се` таа вечер.
Заедно. Нејќам или по мое или по негово.
За*баваш?Што има уопште да помислувам или размислувам зашто се напил на свадбата ни... Ај да му забранам ако не па. Или да ми забрани.
![]()
Љупчо, прашањава... Си решил да се жениш или што?![]()
какви боксерици кај мажите преферирате, тесни или широки, бели,црни,карирани, некои специфични...
какви боксерици кај мажите преферирате, тесни или широки, бели,црни,карирани, некои специфични...
Меѓу лимузина и пежо би избрала лимузина(ама да не е постаро годиштеZeni sto poveke sakate da Ve vozat so pomali koli nasminkani kao na primer pezo 206/7 ili da ve vozat so nekoja limuzina od tip mercedes pa makar i postaro godiste ?
Koja voznja vi e podobra ? Kaj se osecate poprijatno ?
Јас, многу јасно....negooooooo...koa bi trebalo da se odluchi za imeto na deteto koj ke go ima posledniot zbor?
Ако не се шорцеви и хавајка, нема како да реагирам ... се во границите на нормалата би прифатила....by the way...kako bi reagirale ako mashkoto odbiva da nosi klasichno odelo na svadbata...zatoa sto i ima svoj stav po toa prashanje...???
Нема што да помислувам, ќе знам од што е. Нема да се земам за некој кој едвај го знам....ako se naprai "kamen" na svadba mladozenecot, sto ke si pomislite deka e od radost ili od muka???:smir:
Па ваљда цели скапани си легнуваме да спиеме ... :podsmev:...kako si ja zamisluvate prvata brachna nok...?![]()
Никогаш нема да му се предадам ни пола ни целосно....mesto Petko, vie ste na pust ostrov so Robinzon Kruso...kolku vreme ke pomine pred da mu se "predadete" onaka celosno???
Леле прашањево ... се и ќе се фарбам само на едно место ... на косата што ми е на глава.Знам дека доста се изјасниа во една тема декаповеќе љубат да се тасма меѓу нозе, но за тие што сепа си оставаат фризуричка, дали би ја офарбале со некоја така попровокативна боја која ептен паѓа во око, еве да речеме портокалова?
Сакам мали и спортски количиња, така да повеќе би сакала да се возам или да ме возат во такво ...Zeni sto poveke sakate da Ve vozat so pomali koli nasminkani kao na primer pezo 206/7 ili da ve vozat so nekoja limuzina od tip mercedes pa makar i postaro godiste ?
...zasto bre pobogu po nekad mrchite...dal neshto ve tera od vnatre ili neznam sto e rabotata???:pos2::pos2::pos2:
Zeni sto poveke sakate da Ve vozat so pomali koli nasminkani kao na primer pezo 206/7 ili da ve vozat so nekoja limuzina od tip mercedes pa makar i postaro godiste ?
Zeni sto poveke sakate da Ve vozat so pomali koli nasminkani kao na primer pezo 206/7 ili da ve vozat so nekoja limuzina od tip mercedes pa makar i postaro godiste ?
a na sto poveke se palite na opasen motor ili na dobra kola?