Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[MkD]Scout;813435 напиша:Ме интересира зашто секогаш се обидувате да не читате меѓу редови па дури и кога нема ништо таму? Кога она што сме го кажале нема никаква позадина или скриено нешто.
Kolku alkohol trava vi pomaga da se odlucite na davanje ?
Веднаш две солзи на очи и погласно изговорено"ајде бе ебиме" ...мора да се влезе во неговиот филм,бидејќи сепак сум главна глумица во случајов,да не му пропадне финтата,не за друго:wink:
You.
Прво нема што да ме навреди тоа, затоа што тој што сакам не ме откачил. Но ете, кога општо некој би ми го рекол тоа, а ме засега да сака да ме, ќе му кажам "рано ти е зимата" ... така се викаше?:podsmev:
На прв поглед изгледам така, па и на втор, мислам дека и на трет, веќе од четврти накај сигурно, а на петти сум 100%.![]()
Зашо женските увек сакаат по нивно да е ,и као ја сум женско нишо не ми можеш..?![]()
[MkD]Scout;813435 напиша:Ме интересира зашто секогаш се обидувате да не читате меѓу редови па дури и кога нема ништо таму? Кога она што сме го кажале нема никаква позадина или скриено нешто.
...WoooooWWWW..COOOOOOLLL...fuck on, babe...:back:
Би ми ги одговориле прашањава од потписов?:
Am I happy with who I am?
Am I happy with the people around me?
Am I happy with what I'm doing?
Am I happy with the way my life is going?
Do I have a life or am I just living?
И уште овие:
Дали живеете на 'моментот'?
Ако е да на горново, дали би го изневериле партнерот при најпривлечен момент (т.е дали ќе му оддолиете 'на моментот' и направите грешка(со друг))?
Дали живеете од денес за утре?
![]()