Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
znaci site davaat na trezno bravos

Koristite li sex toys i zosto ne ?

Ме интересира зашто секогаш се обидувате да не читате меѓу редови па дури и кога нема ништо таму? Кога она што сме го кажале нема никаква позадина или скриено нешто.

[MkD]Scout;813435 напиша:
Ме интересира зашто секогаш се обидувате да не читате меѓу редови па дури и кога нема ништо таму? Кога она што сме го кажале нема никаква позадина или скриено нешто.

Не сме сите такви,јас сум-си признавам.
Ама има и други,што гледаат површно и го сфаќаат тоа како што им е кажано,и јас порано играв на таа карта,ама видов дека сепак има нешто меѓу редовите...па ја сменив тактиката:)Сега многу мозгам...ПРЕмногу би рекла:hehe:

Kolku alkohol trava vi pomaga da se odlucite na davanje ?

Трава не доаѓа во предвид кај мене,а алкохолот,зависно од тоа колку количински сум испила,ако е многу може веднаш да заспијам и после пропала је работа:icon_lol:

Значи треба да пазиме колку ви даваме алкохол :D

Веднаш две солзи на очи и погласно изговорено"ајде бе ебиме" ...мора да се влезе во неговиот филм,бидејќи сепак сум главна глумица во случајов,да не му пропадне финтата,не за друго:wink:

...hahahaaaaa...taka be leandra...mangupche si e mangupche...:smir:

...bi probale, prvo napraeno jadenje od nego???:pos2:

Зашо женските увек сакаат по нивно да е ,и као ја сум женско нишо не ми можеш..?:tapp:

You.

Прво нема што да ме навреди тоа, затоа што тој што сакам не ме откачил. Но ете, кога општо некој би ми го рекол тоа, а ме засега да сака да ме, ќе му кажам "рано ти е зимата" ... така се викаше?:podsmev:

На прв поглед изгледам така, па и на втор, мислам дека и на трет, веќе од четврти накај сигурно, а на петти сум 100%.:vozbud:

...WoooooWWWW..COOOOOOLLL...fuck on, babe...:back:

Зашо женските увек сакаат по нивно да е ,и као ја сум женско нишо не ми можеш..?:tapp:

Има голем број машки што истото го прават.

[MkD]Scout;813435 напиша:

Е тоа видиш и мене не ми е јасно.Не сум јас секогаш таква,но често се имам заприметено дека анализирам кој,што зашто ми рекол нешто,а не е нешто што треба комплицира.

Кога првпат ви дојде желба за самозадоволување?
Одприлика,на колку години,за датуми не треба да тупите глава:pos2:

:pos::pos:

Убо ми дојде смеењево, господ здравје!
Бриши го постов! Бриши го!

Би ми ги одговориле прашањава од потписов?:

Am I happy with who I am?
Am I happy with the people around me?
Am I happy with what I'm doing?
Am I happy with the way my life is going?
Do I have a life or am I just living?

И уште овие:

Дали живеете на 'моментот'?
Ако е да на горново, дали би го изневериле партнерот при најпривлечен момент (т.е дали ќе му оддолиете 'на моментот' и направите грешка(со друг))?
Дали живеете од денес за утре?

:pipi:

Би ми ги одговориле прашањава од потписов?:

Am I happy with who I am?
Am I happy with the people around me?
Am I happy with what I'm doing?
Am I happy with the way my life is going?
Do I have a life or am I just living?

И уште овие:

Дали живеете на 'моментот'?
Ако е да на горново, дали би го изневериле партнерот при најпривлечен момент (т.е дали ќе му оддолиете 'на моментот' и направите грешка(со друг))?
Дали живеете од денес за утре?

:pipi:

За тебе или за мене да одговорам? Ваљда за мене а? Добро ...
- Среќна сум со тој што сум.
- Среќна сум со луѓето околу мене.
- Среќна сум со тоа што го правам/работам.
- Среќна сум и со патот по кој се движи мојот живот ... не дека неможе подобро, но јас не пребарувам.
- Имам живот.

- Иако така мислам, најверојатно не секогаш живеам за моментот ... само човек сум, тоа е ...
- Категорично НЕ.
- Не, живеам од денес за целата останата иднина ... лошо тоа, ама ај де ...:podsmev:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom