Schürrle
can't be touched
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 3.042
- Поени од реакции
- 2.130
сепак чекам да видам шо ке одговорат татините принцезиЌе му даде, онака, на сред центар. Duuh.
сепак чекам да видам шо ке одговорат татините принцезиЌе му даде, онака, на сред центар. Duuh.
Да не планираш да се додворуваш шо прашувашЕве и од мене едно прашање да ве видам
Што би направила ако некој ви се додворува во сред супер маркет????
абе преска проба ама не иде прашувам за да знам дали да продолжам со тој занаатДа не планираш да се додворуваш шо прашуваш
Иначе она со плескањето по Гз ме интересира одговорот, пошто хилјада пути ми дошло така здраво да ја наполнам ракава уууфффхххх
плати и сметка да видишабе преска проба ама не иде прашувам за да знам дали да продолжам со тој занаат
Ќе изеде еден таков добар шамар што ќе го памети целиот живот.сепак чекам да видам шо ке одговорат татините принцези
фала фала фала фала.. ке пробам за некој денЌе изеде еден таков добар шамар што ќе го памети целиот живот.
абе чекај да видеме што ќе кажат жените нешто траат си ама ќе чекамеплати и сметка да видиш
Чекај ,а ако е од некој кој би сакала да го направи тоа?Ќе изеде еден таков добар шамар што ќе го памети целиот живот.
добро а што ако не промаше?Ќе изеде еден таков добар шамар што ќе го памети целиот живот.
Глупости. Мене така женска да ме здрви по газ било каде ама ко че сум сам ќе ја частам шо сака...Ќе изеде еден таков добар шамар што ќе го памети целиот живот.
ја кога ја смував на оваа на каса шо работи ...ти кај беше..терај напредЕве и од мене едно прашање да ве видам
го заборавивте моето прашање немојте така, чекам одговор ајде за да знам дали тоа да го правам
абе чекај јас од жена очекувам одговор не од мажја кога ја смував на оваа на каса шо работи ...ти кај беше..терај напред
Кажи каде шеташ ќе те пречекам некаде со палкаГлупости. Мене така женска да ме здрви по газ било каде ама ко че сум сам ќе ја частам шо сака...
Ќе го частам едно лижалче.ж за обидот.абе чекај јас од жена очекувам одговор не од маж
--- надополнето: Aug 17, 2011 7:47 PM ---
Повторувам пак!
ајде жени да ве видам чекам одговор
Е која е таа што сака на среде улица симпатијата да ја залепи по газ? Јас такво досега немам чуено. Тоа е исто како симпатијата да те фрли од камен мост и ти да се радуваш.Чекај ,а ако е од некој кој би сакала да го направи тоа?