leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Од прееска кога гледавме Европско Македонија - Унгарија (нека се запамети денов и изгубивме) ми текна идеја за темава. Ние гледаме Европско нервоза пука, пцуеме, од маса се лета, се пцуе по фамилии, меѓу себе, по ракометари, едноставно по кој ти налета во тие 5 минти и добивам лајк на тема како се бакнувате од машки профил. Добро бе мажи вие спорт гледате или не гледате? Нешто фудбалче играте или не играте? Некој омилен спорт имате ли? Нешто во гради нели ви заигрува кога игра наша репрезентација да седнете со другари и да ја изгледате без досадни жени кои зборат 60 мин за пудра и сенка? Имате ли вие машки другари кои ви ѕвонат на тел и ве викаат на фудбал или било што да изиграте рекреативно?
Жени како реагирате на вакви мажи кои апсолутно не ги интереира спорт? Дали ви е поинтересно ако даљинското е во ваши раце и заедно гледате фешн? Може ли да опишете што ве пали кај вакви мажи кои апсолутно немаат ни една спортска карактеристика?
Може јас сум алергична на ту мач фудбал тоа сабота и недела да не се испадне од дома, натпревари се следат во секоја мин на телефон, у кафана се збори за фудбал (убер досадно), али маж без да го интересира спорт немам сретнато досега. Како тоа изгледа, зборите за шминки, пудра и хулахопки или?
Жени како реагирате на вакви мажи кои апсолутно не ги интереира спорт? Дали ви е поинтересно ако даљинското е во ваши раце и заедно гледате фешн? Може ли да опишете што ве пали кај вакви мажи кои апсолутно немаат ни една спортска карактеристика?
Може јас сум алергична на ту мач фудбал тоа сабота и недела да не се испадне од дома, натпревари се следат во секоја мин на телефон, у кафана се збори за фудбал (убер досадно), али маж без да го интересира спорт немам сретнато досега. Како тоа изгледа, зборите за шминки, пудра и хулахопки или?