Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za Mazda ne sum siguren, ama Honda i Mitsubishi direkt od Japan se nosat.сум немал мазда, ама си ги поштувам како марка. убав дизајн, издржливост, моќност... се на се одлични коли.
за тие што се поупатени во маздологијата, еве прашање: стварно мазда немаат фабрики во европа? овие тука што се продаваат, носени се од азија директ?!?!
Силбер, за да не го бришам ти го преместив мислењето во соодветна тема, друг пат внимавај каде постираш :helou:
Кое од овие две е точно? 1 KW = 1.37 KS така да мерките ти се утнати. Или е 280 КС или 260 КW.Mazda RX_7 Motor Twin turbo 13B. 280 KS (PS) 260 KW . 2,6 m-kub proizv 1993
ke glasam za ova kola sto 7 god ja vozev, i nikogas ne mi dojde red da odam vo mehanicar. Osim sialici sto sum menjal, tri pati kocnici e letni zimski gumi.
Pocna mehanicarite da me mrzat zatoa sto nisto ne mozea da zaraduvat od mene.
Edinstvenata kola sto ima Wankler motor bez klipovi.
Sekoj del sto ja imase bese dolgorocno garantirano.
Mislam vo makedonija bev prvi so toa kola.
Nikoj ne ja pozanavase ova kola tamu. Moze nekoj imal ne se znaje.
имаш мазда рх 7 ?Mazda RX_7 Motor Twin turbo 13B. 280 KS (PS) 260 KW . 2,6 m-kub proizv 1993
ke glasam za ova kola sto 7 god ja vozev, i nikogas ne mi dojde red da odam vo mehanicar. Osim sialici sto sum menjal, tri pati kocnici e letni zimski gumi.
Pocna mehanicarite da me mrzat zatoa sto nisto ne mozea da zaraduvat od mene.
Edinstvenata kola sto ima Wankler motor bez klipovi.
Sekoj del sto ja imase bese dolgorocno garantirano.
Mislam vo makedonija bev prvi so toa kola.
Nikoj ne ja pozanavase ova kola tamu. Moze nekoj imal ne se znaje.