Абе наместо да уклучувате различни пакети, уклучете L телевизија ко ќе ги склучувате договорите и сите овие пакети ви се гратис. Јас имам и HBO и Cinemax и се и сешто, а ништо немам екстра уклучено. Многу поисплатливо е така.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рестартирав и не се баш сите во HD. Сеуште кај мене го нема Travel Channel.dokumentarcite se veke vo HD , i rabotat 2 resiveri istovremeno vo HD i merena brzina preku wifi ja dava 12/2 so vkluceni resiveri..
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Travel e mozno da bide zamenet so BalkanTrip kanalot koj treba da se pusti so uste nekolku drugi...Рестартирав и не се баш сите во HD. Сеуште кај мене го нема Travel Channel.
Tреба да гледаш и колку им дозволува линијата, не можат 4к канали да стават. Јас имам 12мбпс и ако едниот ресивер е уклучен, на другиот едвај се пушта ако ставиш на ХД канал.Не ми изгледаат каналите баш на реално HD...
Треба да си имаат по корисник да си сетираат ниво на квалитет на тв, јас имам оптика зашто да не биде во највисок квалитет во денешно време.Tреба да гледаш и колку им дозволува линијата, не можат 4к канали да стават. Јас имам 12мбпс и ако едниот ресивер е уклучен, на другиот едвај се пушта ако ставиш на ХД канал.
teskoБез врска значи. Ај да видиме дали Еуроспорт ќе ги пуштат пред Олимпијада, добро ќе биде бар тоа.
Нема да биде за сите така еднакво. Ти ќе гледаш убава чиста слика а јас или некој друг на бакар треба да трпиме чкарт квалитет затоа што линијата интернетот не ни дозволува подобро.Треба да си имаат по корисник да си сетираат ниво на квалитет на тв, јас имам оптика зашто да не биде во највисок квалитет во денешно време.