MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
оптиката нема врска но пакетот веројатно има, мојот пакет е тв М/ интернет L па сеуште стои најавата за пуштање на AXN

Ако ги немате каналите удрете рестарт али со три пати исклучување уклучување позади на копчето за да се појават запчаниците. Али со тоа не знам дали остануваат исто каналите ако ви се подредени по ваш ред.

Туку дали воопшто ќе им текне еднаш веќе да го сменат името на B92 info во Prva World, кај Sport Klub + SK 2 колку пати им пишав и ништо. Дури и на сајтот сеуште им стои логото оф B92 info, а од пред некој ден и Prva World не работи.

Последно уредено:
Ако ги немате каналите удрете рестарт али со три пати исклучување уклучување позади на копчето за да се појават запчаниците. Али со тоа не знам дали остануваат исто каналите ако ви се подредени по ваш ред.

Туку дали воопшто ќе им текне еднаш веќе да го сменат името на B92 info во Prva World, кај Sport Klub + SK 2 колку пати им пишав и ништо. Дури и на сајтот сеуште им стои логото оф B92 info, а од пред некој ден и Prva World не работи.
za toa neotv se zakon.stom ima izmeni vednas koregiraat eve sega se rebrendira 24 vesti vo televizija 24 I vednas go smenija.logoto I imeto

А тамн се наместив ракометот да си го изгледам, јебига. Фала на инфо

е добро де што би рекле на 122 мал проблем со куманово :)
а фактурава да им ја пратам у куманово

Дали HBO 3 e пуштен бесплатно кај сите викендов ? Јас го имам пакетот HBO уклучено и затоа не знам дали го пуштиле бесплатно

Знам дека имаше најава од HBO дека 3-тиот канал ќе биде пуштен бесплатно само 3 дена од 18 до 20 промотивно.

AMC каналот го има уште на Макс тв?
Не. Одамна го исклучија.

Јас ги прашав за нови канали на фејсбук и ми рекоа дека нема да има ништо ново овој месец освен Axn што ставија.

Сакам да прашам, ако активирам М пакетот и земам два ресивера за два тв, дали претплатата се зголемува или останува иста.

Сакам да прашам, ако активирам М пакетот и земам два ресивера за два тв, дали претплатата се зголемува или останува иста.

За втор ресивер се плаќаше еднократно. Мислам 1000 денари беше.

За колку време доваѓат да напраат приклучок, опрема донесеа пред една недела, уште нема дојдено екипа да пуште кабел.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom