друже ке те разочарам за поевтино од т-изгор од мои извори магента ке биде речиси исто како вип комбо но и поскапо за 20-30 посто
ке содржи три пакети неограничени разгвори и интернет со слична брзина на нет како кај вип близо ке има и понуда на фиксен и нет кој исто така ке биде за 20-30 посто поскап од конкуранцијата поз[DOUBLEPOST=1441875140][/DOUBLEPOST]
друже ке те разочарам за поевтино од т-изгор од мои извори магента ке биде речиси исто како вип комбо но и поскапо за 20-30 посто
ке содржи три пакети неограничени разгвори и интернет со слична брзина на нет како кај вип близо ке има и понуда на фиксен и нет кој исто така ке биде за 20-30 посто поскап од конкуранцијата поз
ке содржи три пакети неограничени разгвори и интернет со слична брзина на нет како кај вип близо ке има и понуда на фиксен и нет кој исто така ке биде за 20-30 посто поскап од конкуранцијата поз[DOUBLEPOST=1441875140][/DOUBLEPOST]
Ти си чекаш оптика, јас дочекав да пуштат оптика во мојата населба, но допрва треба да чекам додека да соберат потписи моите комшии - а знаеш како е со комшии, на Свети Никад ќе се согласите за нешто, барем во мојот случај - за да ја поврзат и мојата зграда со оптичката мрежа.
Но дури и кога тоа ќе се случи, јас нема да ја дочекам оптиката кај мене дома, бидејќи уште пред 3 години им откажав љубов на неодамнешен Ти-Хоум, односно сегашен Македонски Телеком, бидејќи многу скапо ме чинеа, а и сега не се баш евтини, барем не во споредба со Близо, чии што услуги ги користам изминативе 3 години.
Близо нудат тапа ТВ понуда со тапа кабелски рисивери, но барем се евтини и за нивниот кабелски Интернет не можам да се пожалам, со ретки исклучоци - како на пример минатата недела, кога не беа достапни веб сајтовите www.t-home.mk и www.nike.com, од кои овој вториов сеуште е недостапен. Но ми истекува договорот со нив на крајот на декември 2015, а ако Телеком во меѓувреме почне да ги нуди тие нови Магента пакети кои ги најавија, и ако бидат поевтини за барем 500 денари од сегашните претплати за оптичките пакети, а по можност и за 1000 денари поевтини - на Свети Никад - тогаш можеби ќе размислам за да им се вратам на Телеком.
ке содржи три пакети неограничени разгвори и интернет со слична брзина на нет како кај вип близо ке има и понуда на фиксен и нет кој исто така ке биде за 20-30 посто поскап од конкуранцијата поз