MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Успеа некој да инсталира коди плагин на боксот?
а зашо ти е? Луѓе боксов од телеком не е како другите боксови не правете експерименти на него

а зашо ти е? Луѓе боксов од телеком не е како другите боксови не правете експерименти на него
Aко може да се инсталира зошто да не. Ќе наместиш за да имаш плус канали и видеотека што нема на MagentaTV. Само зависи колку има меморија боксот.

Доколку може и Stremio супер би било.

Можете да се префрлете на новата стриминг платформа МАХ.Само ако имате HBO,ви бара ваша емаил адреса и пин.И да го скенираш кодот кој што ти дава дозвола да гледаш.

Aко може да се инсталира зошто да не. Ќе наместиш за да имаш плус канали и видеотека што нема на MagentaTV. Само зависи колку има меморија боксот.

Доколку може и Stremio супер би било.
Нови канали и не ми се баш потребни, целта беше плагин видеотека али Стремио работа одлично со торент ио. Со оптика и 4к торентите ги учитава без лаг и дилеј.

Можете да се префрлете на новата стриминг платформа МАХ.Само ако имате HBO,ви бара ваша емаил адреса и пин.И да го скенираш кодот кој што ти дава дозвола да гледаш.
Јас само ја инсталирав МАХ и автоматски си ги повлече сетинзите од НВО МАХ

Јас само ја инсталирав МАХ и автоматски си ги повлече сетинзите од НВО МАХ
Знаеш ли како да додадам спорт на MAX? Дали затоа што претплатата не ми е на мој мејл не можам да управувам со претплатата?

Знаеш ли како да додадам спорт на MAX? Дали затоа што претплатата не ми е на мој мејл не можам да управувам со претплатата?
Ne e do mailot. I mene ne mi dava

Sent from my phone using Tapatalk

Некој да не имал проблем со макств струга? Да немал тв 7-8 сати и слично последниве 2-3 дена? За другар прашвам ахахха (озбилно)

Некој да не имал проблем со макств струга? Да немал тв 7-8 сати и слично последниве 2-3 дена? За другар прашвам ахахха (озбилно)
Во Битола имаше прекин во вторникот од 15-20:00

Во Битола имаше прекин во вторникот од 15-20:00
Да, прочитав за битола ама и струга имало. значи денес или вчера немаше прекин? Другарот денес имал прекин од 16 i 30 1-2 саати затоа прашав

Последно уредено:
Да, прочитав за битола ама и струга имало. значи денес или вчера немаше прекин? Другарот денес имал прекин од 16 i 30 1-2 саати затоа прашав
Денес имаше проблем околу еден час.Не бев дома да знам точно колку беше прекинот.

Денес имаше проблем околу еден час.Не бев дома да знам точно колку беше прекинот.
струга или битола? кога се јавил другарот и приојавил проблем му рекле само кај него било

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom