Да такво им го даваат од HBO. Порано си беше добра големината на буквите а сега е огромна.Isto e i na HBO OD na MOVE TV
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да такво им го даваат од HBO. Порано си беше добра големината на буквите а сега е огромна.Isto e i na HBO OD na MOVE TV
Само да кликнам на ОК, и потоа стрелката за десно, и толку е, ќе замрзне[emoji848]Некој да има ваков проблем?
стисни пак ОК и ќе се одмрзне [emoji6]Само да кликнам на ОК, и потоа стрелката за десно, и толку е, ќе замрзне[emoji848]
Sent from my phone using Tapatalk
Овде пише дека првиот и вториот уред се беспари...ако човек побара втор уред туку така ќе му го дадат или?
јас зборам за МахТвпа никогаш не ни бил залепен преводот во хбо апликацијата , и откако памтам постои опција за избор на преводи , како и за големина и боја на фонтот .
Бесплатен е втор ресивер со новата Магента ТВ, нема повеќе наплаќање еднократен надомест за втор ресивер. Е сега од трет натаму наплаќаат по 139 ден/ месечно, ама секој сигурно ќе земи само 2 што е сосема доволно за 2 телевизори.Овде пише дека првиот и вториот уред се беспари...ако човек побара втор уред туку така ќе му го дадат или?
Бесплатна е инсталацијата на било што со потпишување на договор на 2 години, нема врска, може да и сам да си го инсталира нема некоја филозофија голема. Има туторијали на интернет за инсталирање на новата Магента ТВ.Не знам дали ќе ти го дадат вториот рисивер во салон, можеби ќе ти го дадат, а можеби не.
Не знам кои им се правилата за новата опрема за новата Магента ТВ платформа.
Можеби ако им кажеш дека дома имаш подготвена инсталација и дека знаеш како самостојно да ја поврзиш и конфигурираш опремата, ќе ти дадат рисивер во салон.
Во спротивно ќе треба да поднесеш барање за втор рисивер и ќе треба да чекаш да дојде техничар за да го намести уредот.
И да, за вториот рисивер никогаш не се плаќаше дополнително за MaxTV, а истото важи и за Магента ТВ.
Единствено за MaxTV наплаќаа еднократно 990 денари за вториот рисивер, но и тој еднократен трошок го укинаа поодамна.
Тоа ме интересираше дали треба посебно барање за втор ресивер или не треба (не дека ми треба плус ресивер туку само меи интересираше дали ќе ми дадат уште еден ако побарам).Не знам дали ќе ти го дадат вториот рисивер во салон, можеби ќе ти го дадат, а можеби не.
Не знам кои им се правилата за новата опрема за новата Магента ТВ платформа.
Можеби ако им кажеш дека дома имаш подготвена инсталација и дека знаеш како самостојно да ја поврзиш и конфигурираш опремата, ќе ти дадат рисивер во салон.
Во спротивно ќе треба да поднесеш барање за втор рисивер и ќе треба да чекаш да дојде техничар за да го намести уредот.
И да, за вториот рисивер никогаш не се плаќаше дополнително за MaxTV, а истото важи и за Магента ТВ.
Единствено за MaxTV наплаќаа еднократно 990 денари за вториот рисивер, но и тој еднократен трошок го укинаа поодамна.
Не дозволува сеуште Телеком да сами си ја инсталираме опремата ,нивните техничари тоа го прават и бидејки боксовите ги најавуваат во централаБесплатен е втор ресивер со новата Магента ТВ, нема повеќе наплаќање еднократен надомест за втор ресивер. Е сега од трет натаму наплаќаат по 139 ден/ месечно, ама секој сигурно ќе земи само 2 што е сосема доволно за 2 телевизори.
Бесплатна е инсталацијата на било што со потпишување на договор на 2 години, нема врска, може да и сам да си го инсталира нема некоја филозофија голема. Има туторијали на интернет за инсталирање на новата Магента ТВ.
Значи ако има некој една магентатв и посака друга треба да ги чека тие од телеком да дојдат и да му ја инсталираат? Губење времеНе дозволува сеуште Телеком да сами си ја инсталираме опремата ,нивните техничари тоа го прават и бидејки боксовите ги најавуваат во централа
За ден два доаѓаатЗначи ако има некој една магентатв и посака друга треба да ги чека тие од телеком да дојдат и да му ја инсталираат? Губење време
Не дозволува сеуште Телеком да сами си ја инсталираме опремата ,нивните техничари тоа го прават и бидејки боксовите ги најавуваат во централа
За ден два доаѓаат
Кај мене конкретно, во исто време менував на две различни места. Во Кисела вода дојдоа за 2 недели како што ми рекоа во салон. Во Ново Лисиче еве веќе четврта недела уште абер немаат да се јават. А требаше од прилика истовремено. Зависи од реонот и кој работи на истиот.За ден два доаѓаат