Max Payne 3

• Креатор на темата Креатор на темата lamja25
  • Време на започнување Време на започнување
Со двете верзии?

Со све работи, јас ја имав од Reloaded верзијата со претходните кракови од Theta, значи купус - па пак си работи еве.

Само треба да ја имаш апдејтирано играта значи, тоа апдејтот од кракот на Reloaded за да го пуштиш овој апдејт после тоа, пишува во упатството.

Со све работи, јас ја имав од Reloaded верзијата со претходните кракови од Theta, значи купус - па пак си работи еве.

Само треба да ја имаш апдејтирано играта значи, тоа апдејтот од кракот на Reloaded за да го пуштиш овој апдејт после тоа, пишува во упатството.

Да знам директ од прва што да симнам што да инсталирам :)

Симни од Reloaded и само апдејтирај, после со новиот крак прво апдејт и копирај го кракот.

ПОЗЗЗЗ :D

Еднаш и јас да начекам нешто на готово :)

Слична е на 1 и 2 ( у нео ноир стил) или да не се мачам да ја симињам?
Слична е. Не се толку темни боите како во кецот или двојката, но сепак ова е Сао Паоло, не Њу Јорк.

Ако ти се допаѓаа приказните на претходните, дефинитивно треба да ја симниш и оваа.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Одлична, поздрав до Рокстар!
Којзнае што ќе биде со ГТА 5...едвај чекам.
И оптимизацијата на Макс Пејн да ја пофалам!

ne e zima radi toa ne e temna...ali imas eden chapter taman zimski....

ne e zima radi toa ne e temna...ali imas eden chapter taman zimski....

Зимата темна е, а?(y)

1 и 2 се „темни“ затоа што 95% од дејствието се одвива навечер, а не затоа што е зима!

Симни од Reloaded и само апдејтирај, после со новиот крак прво апдејт и копирај го кракот.

Мац, значи прво инстал на релоадед, апдејт на таа 1.0.0.17 верзијата и после со Тетата треба да иде до 1.0.0.22... А треба ли да ги прекопирам dlc-то од релоадед, кракот и тоа со профилите за social club?

Зимата темна е, а?(y)

1 и 2 се „темни“ затоа што 95% од дејствието се одвива навечер, а не затоа што е зима!

dobro drugar nokj e temno a preku den e svetlo....pameten si znam

ali sporedi zimska nokj so sneg od letna vecer.....pa praj muabet togas...

Добро момци само ја го имам проблемот со BSOD ( Blue Screen of Death) после инсталирање на Blackbox верзијата...скроз ми го сјеба компјутерот и ми се рестартира на секој 15 минути...некој има решение ?

Добро момци само ја го имам проблемот со BSOD ( Blue Screen of Death) после инсталирање на Blackbox верзијата...скроз ми го сјеба компјутерот и ми се рестартира на секој 15 минути...некој има решение ?

Еднаш симнав БлекБокс верзија на игра и никад веке, влези во компјутерот преку safe mode и напрај restore.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom