Матурска облека, шминка и фризура

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Ок. Следен чекор - кои места би ги препорачале за шопинг во Скопје т.е.каде може да се најди облека слична на сликите погоре ? Или да си одам до некој скејт шоп xD
Отиди до Bitsiani во Соравија, имаат голем избор а не е нешто скапо колку што изгледа по излогот :D
Покрај тоа прошетај во ГТЦ во Sorbino (на 3ти спрат) имаат убав избор и можеш нешто да си најдеш.
Незнам друго баш да ти препорачам :)

Браво бе машки. Не преваривте нас девојките со еурофијата за облека за матура :D

Дали би можеле да ми предложите некоја шивачка во Скопје и да ми дадете контакт? Благодарам :)

Побрзај, зошто прочитав на друг форум као демек подобрите шивачи во Скопје биле фул до Мај :icon_lol:

Со стара облека идеме на матура :)

ај стајте по некоја слика некоја комбинација за машки не класични одела нешо искомбинирано спортско сако со пантола и патика нешо шо ке мојш и потака да го облечиш..

4год сум и искрено матурата не ја доживувам како нешто многу посебно,обична вечер во која ке биде собрана цела генерација,за облеката повеќето ќе бидат така кажано ''бугарки''со триста цветови во глава, 5 кила пудра на лицето,трепки,срања..
Во ред разбирам да се средиш,да се изгледаш ОК,ама тотален хаос е ова. и не би дала 6000 денари за фустан кој ке го облечам само еднаш. :)

Здраво

4 - та година сум и ми се ближи матура. Па сега сакав да ве замолам доколку можете да ми помогнете како да бидам облечен.
Сакам да биде нешто по свечено, па доколку би можеле да ми дадете некој предлог до за облека комплет до 8 000 денари.

Благодарам однапред и поздрав :D

Ок. Следен чекор - кои места би ги препорачале за шопинг во Скопје т.е.каде може да се најди облека слична на сликите погоре ? Или да си одам до некој скејт шоп xD

Иди во Бенетон,малку се солени цените,али имаат топ облека...неам отидено сега,али би требало да имаат за вакви работи...а и квалитетот им е врв :)

Имам само една желба за матурската.

Партнерката да не носи штикли со претерано голем број. :rolleyes:
Во спротивно цела вечер ќе те биде жал кога ќе ја гледаш како си седи на маса од пусти инат дека не сака да ги соблече. Имаше една таква на мојата матура, демек не бил она расположена баш на музиката.. а од музиката имавме баш се она не мрдна, само коа требаше да се сликаме стана.

matura.jpgmatura2.jpg

Еве како изгледав јас на матура... Првата слика ми е баш од матурата, а втората е фустанчето кое го носев втората вечер... :)

Штом девојчињата не се откажуваат од матура заради облеката, немој ни ти :icon_lol:

Ај уште малце помош :icon_lol:
200902_justin-timberlake-GQ.jpg

шо носи долу фармерки или пантолони /? и даали би одговарало со крем сако онака ..мене лично ми се бендиса комбинацијава :P

Најверојатно нешто измеѓу фармерки и пантолони. Шо знам :D
Би одговарало со крем сако, само не со вакви патики, најди некои поубави, ниски :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom