Maturanti.com

• Креатор на темата Креатор на темата Syn
  • Време на започнување Време на започнување
Се важит нешчо постаро? :icon_lol:
387323_265767490136026_100001083313285_746183_1946513357_n.jpg

#Влијателен! хохохох :icon_lol:

Не е од табло, ама пак со матура е поврзано:D Не знам кое школо е, ама со тракторов сат време се имет тркалано до Охрид :pos:
19%20maj%20Ohrid%20%20i%2020%20maj%202012%20001.jpg
19%20maj%20Ohrid%20%20i%2020%20maj%202012%20007.jpg

^Гимназијалци се, од Десаред до Гимназијата поќе од сат се имет дрндано.

Не е од табло, ама пак со матура е поврзано:D Не знам кое школо е, ама со тракторов сат време се имет тркалано до Охрид :pos:
19%20maj%20Ohrid%20%20i%2020%20maj%202012%20001.jpg
19%20maj%20Ohrid%20%20i%2020%20maj%202012%20007.jpg

Ги знам овиее!!! IV-4 УЧЕА ВО ГИМНАЗИЈА ОХРИД!!!

^Гимназијалци се, од Десаред до Гимназијата поќе од сат се имет дрндано.
Ги знам овиее!!! IV-4 УЧЕА ВО ГИМНАЗИЈА ОХРИД!!!

Оригинал идеја...или едноставно немале партибрејкери ко во мојот клас на пр. да велат ќе се извалкале во фустаните, за матура се одело со јака кола, дрн дрн Милојке...ко да не се сторија лом вечерта испотурени со се и сешто, а од толку гужва никој не ги виде пред школо колите :pos:

Оригинал идеја...или едноставно немале партибрејкери ко во мојот клас на пр. да велат ќе се извалкале во фустаните, за матура се одело со јака кола, дрн дрн Милојке...ко да не се сторија лом вечерта испотурени со се и сешто, а од толку гужва никој не ги виде пред школо колите :pos:
Meне лично ми се допадна идејата. Ги видов, и стварно изгледа тој 1 сат дрдање од Десарет со тракторор си го поминале поубаво него цела вечер играње и лумпување во хотелот. Башка фраери се бидени со тракторот пред Гимназија ко се имет паркирано... Само се чудам на возачот како се нафатил, одговорност голема е, еден трезен немаше во приколката.

Meне лично ми се допадна идејата. Ги видов, и стварно изгледа тој 1 сат дрдање од Десарет со тракторор си го поминале поубаво него цела вечер играње и лумпување во хотелот. Башка фраери се бидени со тракторот пред Гимназија ко се имет паркирано... Само се чудам на возачот како се нафатил, одговорност голема е, еден трезен немаше во приколката.

Ти ги виде ко одеше со автобус нашколо? :D

Мислиш возачон трезен е биден :pos: . Кој трезен би се нафатил на она бе ај одговорност а плус со казниве сеа(пошо над дозволен број во трактор се сигурно) , ко шо морат буџет морат да се полнит :D .

Свака им част што решиле со трактор да одат :cuc:
На некои им е испод части ова. Пари да им нудиш нема да прифатат. Браво браво импресиониран сум
--- надополнето: 24 мај 2012 во 02:46 ---
мислите дека македонските се смешни? видете ги татарчета :pos: http://www.muskimagazin.com/2012/05/22/bugarski-maturanti-foto/
Некои од овие :drk::drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom