Матурант за градоначалник ?!

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали ви споменав, јас ќе се кандидирам за претседател на државава, чекам да видам дали ќе ме поддржат од Титови леви сили, ако не, тогаш како самостоен ќе се кандидирам. Ќе гласате зе мене, нели? :pipi:

За детево... брао бе брат, само така, остај ти Acid шо вика требело женски да бркаш и слични булшитој, политика ис да риал тинг. Би го гласал да бев од Карпош.:pipi:

Да гласам за некој од моја генерација за градоначалник, хорор!
Јас мислам дека детево гледа дневно 3 пати вести на различни канали.
Па овој не знае како се седи во канцеларија не па да работи нешто административно.
Леле ама сеир ќе има ако го изгласаат.
Мислам дека за брзо време ќе го протераат:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Па почнувајќи од Трифун ко врв на градот па продолжувајќи со Коце, оној апашон што сади шишиња во Идризово, Гускана што е на центар и останата багра малиов барем се разликува по тоа што ќе пушти по некоја солза доколку не го изберат.
И премногу е смешно да пак се избере некој геријатриец за градоначалник, што ќе прави шах масички по паркчиња.

Значи и ја можем да бидем градоначалник ...:jaj:
- Нема шансе никој да гласа за него освен фамилија, пријателите и тие што го кандидирале, а пак не знам дали има закон за старосна граница и нема мислим логика да биде толку млад градоначалник , никакво искуство знаење и сл...:jaj:

абе шо го знаете шо има у главата, овде може само да погодуваме и да претпоставуваме.

А знае ли тој што всушност работи градоначалникот?
Планира ли да се запише на факултет и пола време да биде градоначалник, а пола студент?

Не, ама најбоље му беше изјавата „Јас не одам за пари, одам за да направам нешто поубаво. Сум едноставно револтиран од работава на градоначалнициве и сакам нешто да се промени за да одиме понапред, да влеземе во ЕУ“ :pos2: :aplauz:

Преку Карпош до ЕУ, виа Панцир :vozbud:

Барем игралишта ке напрај ако не друго :kesa:

„Јас не одам за пари, одам за да направам нешто поубаво. Сум едноставно револтиран од работава на градоначалнициве и сакам нешто да се промени за да одиме понапред, да влеземе во ЕУ
Дечкото има средно?

„Јас не одам за пари, одам за да направам нешто поубаво. Сум едноставно револтиран од работава на градоначалнициве и сакам нешто да се промени за да одиме понапред, да влеземе во ЕУ
Дечкото има средно?

Па читаш дека е матурант???? Као може да има средно пред матура

Кога почнува кампањата? Сакам да му отидам на митинг. Сериозно.

Ха Ха мелено што уште нама да слушни човек...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom