Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Добив 1 по математика, се мислам дали да поднесам приговор? Помош?
pa mozes
kosta 1500 mislam, i ako ti go prifatat ti gi vrakjaat parite.
ne e na odmet da se proba, bar za kec. bratucetka mi pred 4 godini dobi 1 angliski i podnese prigovor ama nejze ne i go prifatija

Мене дали ќе ми го прифатат? Погрешен код ми дадеа, на друго име сум го решавал цело време тестот. Не е до мене грешката.

Луѓе иам 3 предмети положено а еден не, ќе може ли да зеам диплома со училишна матура или ќе мора да преполагам?

Луѓе иам 3 предмети положено а еден не, ќе може ли да зеам диплома со училишна матура или ќе мора да преполагам?
Ќе мора и тој предмет да го положиш во август.

abe znam i kaj mene ima skolski pominat so 0.73 pa toa se nerviram a tuka nekade imavme napisano so nego, a nikade ne pisuva od kolku poeni pocnuva 2 od kolku 3 od kolku 4 od kolku 5.... a od druga strana podnesuvaj prigovor ne znaes za sto...

Еве и јас поднесов приговор, приговор на слепо каде немаш ни пристап до твој тест. Битно они да проверат да немат грешка (а знаеш дека е нивна грешка) и тоа те кошта 1000 денари. Сепак ВМРО никогаш не греши,така да џабе ојдени пари.:)

Еве и јас поднесов приговор, приговор на слепо каде немаш ни пристап до твој тест. Битно они да проверат да немат грешка (а знаеш дека е нивна грешка) и тоа те кошта 1000 денари. Сепак ВМРО никогаш не греши,така да џабе ојдени пари.:)
Нели ти ѓи враќаат парите ако ти го прифатат приговорот?

Да не знае некој кога се вторите полагања на матурата?

Дали резултатите од приговорите ќе бидат поставени онлајн ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom