Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
abe znam i kaj mene ima skolski pominat so 0.73 pa toa se nerviram a tuka nekade imavme napisano so nego, a nikade ne pisuva od kolku poeni pocnuva 2 od kolku 3 od kolku 4 od kolku 5.... a od druga strana podnesuvaj prigovor ne znaes za sto...
Тоа 0.73 не се поени,туку перцентилен ранг.Подобар бил другарти од 0.73 проценти од луѓето што положиле во државата.

знам дека тоа е перцентилен ранг а зборувам за поени бидејки на паднатите ученици им ги пишува поените па не знаат дали се далеку од границата и дали џабе ке фрлаат пари... инаку дали некаде ке излезат резултатите од приговори или само во школо ?

Одбиен ми е приговорот :pos:
ВМРОвци- ма то треба да се запали бе. Се гледа колку неписмена администрација има во државата. Се гледаме во петок вмровци, нема лесно со мене да поминете. Поздрав!

Ajde ajde mi go prifatija prigovort dobiv 2ka <3 VMRO :P

Одбиен ми е приговорот :pos:
ВМРОвци- ма то треба да се запали бе. Се гледа колку неписмена администрација има во државата. Се гледаме во петок вмровци, нема лесно со мене да поминете. Поздрав!
Ти дадоа да го провериш тестот па глеаш дека си у право или на памет збориш?

Ти дадоа да го провериш тестот па глеаш дека си у право или на памет збориш?
Есејот воопшто не ми бил прегледан, некоја неписмена оценувачка го прегледувала тој дел. Корегирано е се после увидот.

abe nekoj da ne znae dali treba da se prijavime i koga na Iknow sistemot ???

Slucajno nekoj da ne znae nekoja kniga/zbirka za diskretna matematika za da se spremam za prva god fax?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Здраво,ако имате било какви материјали за класи во c++ ако сакате пратете.
ps. Mи треба за проектна матура :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom