Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Leksilium ? Diazepam? B6 ? Nesto da smiri zivce ???

Neznam jas iskreno dali nekoj od Berovo gi ima testovite i da gi ima bas mi e galje.Se ukluciv samo da go smiram covekot Hiperaktiven btw simni go ovoj podnickname Sultan ne ti prilega gospodine.Ajde stom ti razbirash samo standardna pojava na mak.jazik,ke diskutirame vaka.A ova e samo po sebe dokaz oti ne go znaes jugoistocnoto govorno narecje.I sea ti se pogodi prasanje utre za jugoistocno narecje? Opp,sto sega.
Za kultura nemas pravo da zboruvas,demek vie ste cvekinja za mirishanje.

KAKVA DRZKOST!
Да не имаш ти менингитис случајно ??
Види,овде се пишува не само на стандарден јазик,туку и на кирилично писмо.Дали мене ми прилега султан или не тоа не е твоја работа.Јас ги знам сите морфолошки појави на југоисточното наречје,оти половина потекло сум беровец.
Се огласивте еден тон нови корисници сега,не ме замрајте мене.Не сте вредни за тоа.Адиооо

Leksilium ? Diazepam? B6 ? Nesto da smiri zivce ???

Neznam jas iskreno dali nekoj od Berovo gi ima testovite i da gi ima bas mi e galje.Se ukluciv samo da go smiram covekot Hiperaktiven btw simni go ovoj podnickname Sultan ne ti prilega gospodine.Ajde stom ti razbirash samo standardna pojava na mak.jazik,ke diskutirame vaka.A ova e samo po sebe dokaz oti ne go znaes jugoistocnoto govorno narecje.I sea ti se pogodi prasanje utre za jugoistocno narecje? Opp,sto sega.
Za kultura nemas pravo da zboruvas,demek vie ste cvekinja za mirishanje.

KAKVA DRZKOST!
Едначење по звучност имаш тука, дрскост треба xD

Да не имаш ти менингитис случајно ??
Види,овде се пишува не само на стандарден јазик,туку и на кирилично писмо.Дали мене ми прилега султан или не тоа не е твоја работа.Јас ги знам сите морфолошки појави на југоисточното наречје,оти половина потекло сум беровец.
Се огласивте еден тон нови корисници сега,не ме замрајте мене.Не сте вредни за тоа.Адиооо
А ти да не имаш ГИХТ во палецот?

Прашање за екстерно:
За државна матура сите се како:
а) надувани
б) потресени
в) обесени

Извинете да прашам,но ако има некој од поранешни матуранти нека пише ,дали ве претресуваат да немате во вас некое ливче или нешто сл. за препишување ?

Годинава прв пат полагам ама те молам ....
Мајка ти или татко ти немаат право да те претресат па камо ли овие лигавковциве... Уживај си..
Е сега тебе ако те фатат т.е те забележат ( Доколку имаш нешто во план ) .. Жалам. како и да е со тоа одиш на РИЗИК Поздрав ! Со среќа утре. (y)
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 23:56 ---
Видови на прашања со кои ќе се соочите утре:
1.Фејзбукот е создаден:
а) за време на 1-та Светска војна
б) античко време
в) 21 век
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 23:58 ---
Имав 5ка/4ка и на пример сеа кога прочитам знам ама вака без ич книга не фатено не ми текнува баш шо било како било в материјалот. Кај сеа ќе ме оценат мене реално? - "Утешение грешним" кај ќе ти текне тебе за "слово исказаное заради умирание"?

http://www.matura.gov.mk/data_files/state_graduate/mk/1212_Makedonski jazik-2012-JUNI.pdf

:facepalm:

Апсурдот на човековото постоење - Годо и Странецот читнете нешто :rolleyes:

Пијани говеда ќе примат?

Истото се и јас питаше..

Апсурдот на човековото постоење - Годо и Странецот читнете нешто :rolleyes:

Не ни има друго од модерна, освен ако не сметаме и македонска (пиреј/пустина/црно семе/големата вода)

Daj olabajte lugeee :D
eve prasanja sega mi pustija od skopje, sigurno ke se padnat
Sho pee rano na sabajle?
a) gavranot
b) pileto
v) albatrosot

Zosto ja budi mladata nevesta?
a) za veslanje
b) za cheslanje
v) za sosema druga rabota

Дај да бидеме посериозни и да не шириме дезинформации . Во сечија корист е да дознаеме нешто што ќе се падне и ако има прашања пишувајте :)

Гилгамеш, Чичко Горио, Тешкото, Гавранот сигурно 100%

Знајте шо, ич немојте да му ја мислите, ниту да барате сеа прашања во 12, 1 сато демек тие ќе се паднеле. Си се лади некој. Само уште толку ќе ви се испомеша она што сте го учеле.
Ја цела книга, таа шо е за матуранти ја неам прочитано, не ни ја читам.
Тоа шо знам, знам и готово. Сеа во 12 сато шанса нема да научам нешто плус.
И земете едно чајче напитесе, или фервекс.
Немојте со дијазепами лексилиуми да се колкате оти утре има да бидите кома од нив.

Со среќа утре.

Ја цела книга, таа шо е за матуранти ја неам прочитано, не ни ја читам.

:cuc:

virtual-high-five.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom