Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kazete mi dali eseojt treba da e vo 1-5-1 forma ???
боље ти е 4-3-3 по напаѓачки ти еKazete mi dali eseojt treba da e vo 1-5-1 forma ???
Ај малце помош ако некој се разбира повеќе,пишува дека овие 2 дела може да ги поврземе со делата од нашата литература,е сеа со оглед дека главна тематика во овие дела е апсурдот..со кое дело и на кој начин би можело да се поврзе со нашиве дела од тој период..
на час ги побрзувавме со апсурдот на војната во Пиреј,али од кај да знам дали е точно тоа или професорката моја у некој лош филм беше влезена.А знам дека не мора,али најлошите можни дела се паднаа па сакав да ги поврзам со дело во коа авторот бар знаел што сака да каже.
Значи може, не дека мора.Инаку појма немам. Да ги поврзам Странец и Процес ок, ова не знам.
Јас планирам англиски да ги препишам есејот и писмото преку бубица. Јас нема да зборам туку кога ќе излезам во вц преку порака ќе ги пуштам темите и само ќе ми диктираат. Не претресуваат пред да влеземе? Секако ќе ми биде скриен мобилниот и жицата нема да се познава. Мислите дека ќе успеам? Како е на почетокот има гужва и галама за да ги кажам насловите или не?