Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој кога се официјалните резултати т.е кога се објавуваат во школите?

Decki dali nekoj od vas znae koja besee najniskata granica na poeni za da se vleze vo privatna kvota za opsta medicina minatata godina? I dali brojot na na studenti iznesuvase 60 vo drzavna, a 120 vo privatna, ili bese 45 vo drzavna, 90 vo privatna??​
60 vo drzavna, 120 privatna posleden preku 92 poeni + friends

Официјални резултати на 24.07.
До тогаш ќе ги делат парите од приговорите што им ги дадовме. :mad:

Ме интересира во електронската пријава која треба да ја пополниме, во делот од државната матура кај проектна задача дали треба да го напишеме насловот на проектната или предметот по кој била ?

Ме интересира во електронската пријава која треба да ја пополниме, во делот од државната матура кај проектна задача дали треба да го напишеме насловот на проектната или предметот по кој била ?

Темата на проектната задача.

Ги објавија ранг листите на средните училишта според успехот од екстерните испити во рамките на државната матура. Моето е во првата третина :) и мислам дека е реално таму.
А вие? Задоволни сте од пласманот на вашето училиште?

Ајде некој ако знае сигурно, што документи се потребни за упис, и да ми даде линк од електронската апликација...?

Може некој да објасни за електронска апликација? Што добивам со електронско пријување кога пак мора да ги носам документите во Скопје...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom