Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да ги најдам сметките за да уплатам ?! :confused:

Дај бе сеа кој знае нека каже точно и јасно што треба да се уплати, зашто да си средам од овде сакам, не кога ќе одам Ск да се бркам по банки, хаос ќе биде таму...

Колешке на веб страната на факсот.
Еве поконкретно тука за нашиот и жиро сметката.
http://www.fzf.ukim.edu.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=760:2010-03-04-12-13-25&catid=156:2010-03-04-12-09-50&Itemid=1363&lang=mk-MK
--- надополнето: 9 август 2012 во 18:05 ---
Колешке на веб страната на факсот.
Еве поконкретно тука за нашиот и жиро сметката.
http://www.fzf.ukim.edu.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=760:2010-03-04-12-13-25&catid=156:2010-03-04-12-09-50&Itemid=1363&lang=mk-MK

Мене ми избега бројчето при пријавувањето,не го запамтив.....чаре сеа,шо прајме? :/

Мене ми избега бројчето при пријавувањето,не го запамтив.....чаре сеа,шо прајме? :/
Повторно најави се на системот и ќе го видиш пак, не ти избегало никаде, тука ти е.. Најави се и провери.;)

Значи сигурно дефинитивно 50 ден административна такса и 300 ден на жиро -сметка на факултетот?

До оние кои се пријавиле електронски:
На крајот од електронската пријава, ви се појавија потребни документи долу, и линкови за принтање или има некој овде како мене, што му е празно под полето „прати“ и нема ништо? :)

На крајот од електронската пријава, ви се појавија потребни документи долу, и линкови за принтање или има некој овде како мене, што му е празно под полето „прати“ и нема ништо? :)
Мене ми излезе само Испечати интерен пријавен лист, Генерирај уплатница, Испечати изјава за неподигање на документите и Испечати изјава за припадност на малцинство.
Ми фали за печатење универзитетската пријава.
Пратив и порака во пријави неправилности.

Mene isto taka ne mi se pojavi nisto, neznam zosto taka. Ako ima nesto kaj tebe novo vo vrska so ova izvesti me

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom