Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Добро учите вие нешто или само дремете на кајгана и прашувате што ке има а што ке нема?
Нит учам, нит прашувам. Ич не ми чује.
Шо сака нека биде. :) <3

Паника ме фака жити се , два пати ја читав таа книгата и сега граматика пак ке повтарам ... а есеј не сум пишувал ке ја чувам кретивноста за утре хаха

него за реализам наше гледиште за дело треба да дадеме илиии општо за реализам ?

а есеј не сум пишувал ке ја чувам кретивноста за утре хаха

Добро си кажал. Ова е за сите на кои не им се пишува/ги мрзи, а сакаат да наведат причина зошто не напишале есеј

Писма, извештаи ќе нема и за тие што ќе полагаат на друг јазик освен македонски? пр турски или албански?

Ќе има ли дефиниции по граматика или со заокружување ќе бидат прашањата како предходно?

Добро си кажал. Ова е за сите на кои не им се пишува/ги мрзи, а сакаат да наведат причина зошто не напишале есеј

Нема врска.Никогаш во животот се немам дома спремано за писмена и такви работи.Читам ако ми требаат некои податоци ама и тоа ретко го правам.Кога ке седнам таму во моментот се исклучувам од средината и ми доаѓаат зборовите сами.Најслаба оценка у средно школо на писмена без разлика дали Англиски или Македонски ми била 4ка..

Поздрав до сите :))) СРЕЌНО ехехе

Мене ми ја кажаа темата за слободниот есеј ама незнам колку се веродостојни информациите и дали да се подготвам на таа тема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom