Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Колку поени се доволни отприлика за финансиски менаџмент

Ја имам околу 97,мислам дека би требало да се доволно

Аман бе, сите сакаат на финансиски да идат...ц ц ц ц :)

Кај нас во прилепскиов не е некоја филозофија со смеровите..запишисе на еден префлисе на друг.а финансиски го кажуваат за тежок смер но можат да се запишат не е проблем...

Мајката, сите сакате да одите на економски факултети, нешто филозофија, политика ...

Доста имаме лопови во оваа држава ...

Кога има резултати од приговори? Мора да се оди во гимназија или ќе има и на страната? :pipi:

Denes se rezultatite veke gi ima istaknato vo gimnaziite a na stranata mislam deka gi nema.

abe maturava e nz .......................... no comment uste pa ministeron zadovolen od rezultatite od koj rezultati 2ki i 3ki katastrofa ..

Ke vlezis sigurno jas nad 93 imam ama ne vo drzavna ama vo privatna sigurno pred 2 godini edno cupe so 87 vleze taka da...

Некој да не знае кога се земаат дипломите?

да не знае некој колку поени треба да имаш за да се запишеш на филолошки факултет на англиска книжевност???:smir:

Некој да не знае кога се земаат дипломите?

Тоа мислам дека зависи од школо до школо. Класната ми рече кај нас околу средината на август ќе ни ги давале:toe:

А да не знај некој случајно дали во август тестојте ке бидат истите или ќе ги сменат ( за оние кои се паднати )

А да не знај некој случајно дали во август тестојте ке бидат истите или ќе ги сменат ( за оние кои се паднати )
сменети и воедно полесни

Како идеше финтава со поените од сведителствата (успехот од средно) !? 15 за одличен, 12 за мн. добар... и тн. или подруго?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom