- Член од
- 8 јуни 2012
- Мислења
- 67
- Поени од реакции
- 20
180 minuti (3 h)И англиски полагањето ќе трае 4 часа?
okolu 30tina prashanja se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
180 minuti (3 h)И англиски полагањето ќе трае 4 часа?
Дозволено е да се користат формули колку што разбрав...Провери си на matura.gov.mk во Програмата за математика...пишува на 11 страница![]()
Да бе од 10 ама мораш порано да отидеш од 9 ипол мисламИначе во Вторник ( 12.06.2012 ) исто од 10 саат полагаме ?
Jas sepak mislam deka ke bidat 4h kako makedonski...180 minuti (3 h)
okolu 30tina prashanja se
Last thing that made me laugh беше лани главната, а за другите незнам.
Мора интерно, се драпа командо![]()
Ај кажете англиски само за formal/informal letters ли ќе се спремате?За есеј што има да се спрема?
а инаку исти список ке биде исти училници исти деца или ке има објавено список утре ?
Јас кажав за лани која беше темата оти ми дадоја ливче на кое требало да се пиши составот, а во 2010 кажав, незнам како билоНе дека напишав и претходно ама ајде...Во 2010 немаше точен наслов есејот. Беше напишано следново ( на англиски секако) Доколку си во можност што би испратил од Македонија на интернационална изложба/саем да ја претставува.Наведи 3 аргументи зошто го избираш тоа.
Како што беше по македонски така и по математика.Кога излегува дипломата? И нека каже некој постар како е било на математика т.е. кои криминални дејности може да се прават![]()
Не можам да најдам, линк?Дозволено е да се користат формули колку што разбрав...Провери си на matura.gov.mk во Програмата за математика...пишува на 11 страница![]()