Математика + ЛОГИКА

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ви една многу лесна:

Од едната страна стоел поп а од другата страна била берберницата а помегу нив многу голема река.Значи како ке стигне попот до берберницата за да се избриче???

А шо потреба имат да се бричит попот ?
Ко да носет брата попојне :raz: ... или сега во мода е и тие да се бричет ?

ke go pomoli gospod da mu dade sila i toj da odi po voda:vozbud:

Поповите не се бричат (=

Ako не му текнува на никој друга да пишам јас уште една или вие сакате да постирате?

Ај кажи ја оваја, не можам да одам да си легнам пак иначе...

Возачот на автобус прво свртил лево, иако бил забранет сообраќајот за возила на таа улица. На следната раскрница завртел десно и одел во обратната насока, потоа поминал покрај постојката без да застане, и на крај уште еднаш зартел во забранетата насока, сега десно и иако имало полициска патрола сепак не го застанале. Како е ова можно?

Имало бомба во автобусот :)

Не е е овај филмот со кијану ривс :) hahahaaaa

jove_bt напиша:
Возачот на автобус прво свртил лево, иако бил забранет сообраќајот за возила на таа улица. На следната раскрница завртел десно и одел во обратната насока, потоа поминал покрај постојката без да застане, и на крај уште еднаш зартел во забранетата насока, сега десно и иако имало полициска патрола сепак не го застанале. Како е ова можно?
возачо свртил лево и десно и право ама како шо ми стои не е бил во автобусот или грешка сум :nesum:

Ееее така де ајде малце срамежливо го кажа ама дааа, точан одговор имаш 500 тисуча куна ајде сеа ти поставувај....

Возачот јас само реков не напоменав нигде дека го вози автобусот, батето си се шетало низ градот пеш.

eве една од мене

двајца татковци и двајца синови отишле на риболов
секој од нив уловил по една риба , но накрај кога провериле колку риби имале уловено виделе дека има само 3 риби
како е ова можно?

пс. не знам дали е испратена до сега ме мрзи да барам преку 28 страни

Епа фатиле некоја пирана и му изела една од другите рипки :)

СтрумичанецО напиша:
eве една од мене

двајца татковци и двајца синови отишле на риболов
секој од нив уловил по една риба , но накрај кога провериле колку риби имале уловено виделе дека има само 3 риби
како е ова можно?

пс. не знам дали е испратена до сега ме мрзи да барам преку 28 страни

Рибарите биле дедо ми, татко ми и јас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom