Математика + ЛОГИКА

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
СпаЈдеР напиша:
На дечко му се приимало секс,со него се три девојки,но тој има само два кондома,како ќе се заштити од бебе(Сида) а да ги помине сите три :helou:

Ќе ги АНАЛизира :)

Па просто е, едниот кондом ќе го искористи двапати, па кур го боли, ни бебе ни сида, мирна капа.

Fantom_oh напиша:
Па просто е, едниот кондом ќе го искористи двапати, па кур го боли, ни бебе ни сида, мирна капа.
Еден кондом ако на гола кожа го употребиш два пати не е сигурен
ed.gif

Не бе фантом, има некоја цака овде.

Можда едната има добиено? :) Две ќе е*е паралелно?

Јас не би му ја мислел толку :)

Serpico напиша:
Не бе фантом, има некоја цака овде.

Можда едната има добиено? :) Две ќе е*е паралелно?

Јас не би му ја мислел толку :)
Ќе стави два кондома еден врз друг и ќе ја ебе првата,ќе го извади горниот на втората,а на третата ќе го употреби тој што го употреби на првата,но сега повторно бидејќи тогаш одоздолу имаше уште еден :helou:

СпаЈдеР напиша:
Ќе стави два кондома еден врз друг и ќе ја ебе првата со горниот,ќе го извади горниот на втората,а на третата ќе го употреби тој што го употреби на првата,но сега повторно бидејќи тогаш одоздолу имаше уште еден :helou:
Не сфатииииииив:)

Fantom_oh напиша:
Леле еј и јас и ти у у у исто/ слично време кажавНе :)

*плус ти дадов зелено ама за коментар напишам Плуууп, дан мислиш сум сакал Глууп..Извини така ми дојде то плууп да го напишам:kesa:

Martin$ напиша:
Не сфатииииииив:)
Еве вака појасно

1 Женска:Ќе стави два кондома еден врз друг.Ја ебе
2 Женска:Го вади горниот кондом од тие еден врз друг што се. Ја ебе
3 Женска:Го вади и другиот кондом,го става тој со кој ја ебеше првата,но сеуште може да го користи бидејќи кога ја ебеше првата имаше уште еден кондом одздолу :helou:

СпаЈдеР напиша:
Ќе стави два кондома еден врз друг и ќе ја ебе првата,ќе го извади горниот на втората,а на третата ќе го употреби тој што го употреби на првата,но сега повторно бидејќи тогаш одоздолу имаше уште еден :helou:

јас сватив што сакаше да каже
1.Ја е*е првата со 2 кондома (горен и долен :pos::pos:)
2.Го вади горниот и ја е*е втората со долниот
3.Го вади долниот, го става горниот и ја е*е третата :pos:

едит: Спајдер си напишал во меѓувреме

Ама секако е користен двапати, и не е безбеден.

Многу комплицирал типов...

Narkos напиша:
а вака.на некој се загубил некој истражувач,и немал како да си оди.тој остров бил опасно место заради дивиот свет и сам немало шанси да преживее.Но знаел дека на тој остров живееле две племиња.Едните биле добри,гостопримливи,а другите биле лоши човекојадци.луѓето од првото племе секогаш ја кажувале вистината,а канибалите лажеле.и така истражувачот одејќи по патеката наишол на раскрсница на два спротивни правца кон двете племиња,а тука седел еден човек.тој бил од некое од двете племиња но истражувачот немало шанси да препознае дали е од едното или од другото племе.
прашањето е кое прашање може да му го постави истражувачот на човекот за да знае каде да оди,и знае дека ако заврши кај човекојадците-мртов е...

Ќе им каже просто Добар Ден
во случај на Ден

Добрите ќе му вратат со добар ден, а лошите дека лажат, ќе лажат демек е ноќ...

во случај да е ноќ
Добрите ќе му кажат дека е ноќ и дека згрешил
Лошите ќе му одговорат со добар ден, дека лажат...

хмм

П.С го прочитав пак и ми стана јасно, ќе го праша само фино лепо каде да сврти за до неговото село.

Добриот ќе му одговори кој добрите
а лошиот ќе го излаже и ќе го прати кај добрите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom