Fantom
Chikara
- Член од
- 4 јуни 2006
- Мислења
- 11.453
- Поени од реакции
- 812
Crazy P0Y0L напиша:каде логиката тука?
Тоа шо го рекол не може да се земе ни како вистина ни како лага. Парадокс

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Crazy P0Y0L напиша:каде логиката тука?

Па така и од двете племиња би му рекле не,бидејќи човекојадците лажат,ќе сакат да му гризнат од бутчето ама ќе го излажат кажувајќи му дека не сакаат,а ако е човекот од добрите племиња кои се гостопримливи би му ја рекол вистината т.е. "не сакам",не ми е јасно како би одредил со тоа прашање кое е вистинското племеSerpico напиша:Ако ќе ме варите е вистинит исказ - неможе да го печат.
Ако ќе ме варите е лажен исказ, треба да го варат!
Ти теквит?
А за племињата - Истражувачот му рекол на чоекот: "Бачко, би ми грицнал од бутчево?"

wrongSerpico напиша:Ако ќе ме варите е вистинит исказ - неможе да го печат.
Ако ќе ме варите е лажен исказ, треба да го варат!
Ти теквит?
А за племињата - Истражувачот му рекол на чоекот: "Бачко, би ми грицнал од бутчево?"
Нејна била книгата. ЉОЉСпаЈдеР напиша:Си бил богат човек кој живеел со негов другар механичар и чистачка. Еден ден човекот ги броел парите за да ги достави во банка,но кога отишол таму приметил дека заборавил 100 евра на неговата маса. Па затоа тој се јавил брзо дома и му кажал на другарот дека заборавил дел од парите на масата и ќе дојде дома да ги земе. Но кога дошол дома парите не биле таму. Другарот му рекол дека ги ставил под зелената книга на масата. Кога човекот погледнал под книгата парите не биле таму па ја прашал чистачката. Таа му рекла дека кога чистела ги ставила помеѓу 53 и 54 страница од книгата. Тој ја повикал полицијата без да провери и ја уапсиле чистачката поради крадење. Како знаел дека чистачката ги зела парите без да провери во книгата?
Не е тоа,мада може да се земе како одговор,ама толку глупава чистачка не верувам дека има па до толку да не знае да се прикрие....Crazy P0Y0L напиша:книгава има 52 страни (не мора баш 52...и помалку)<--за Спајдер

razmislete be lugeSerpico напиша:Уф, покомплицирано од што мислев...
"Имаш ли киселини од чоечки мозок?"
"Дали ти ја уби Лора Палмер?"
"Ќе го ослободат ли брат Љубе?"
"Ќе ме поховате ако тргнам по овој пат?"
....
Narkos напиша:razmislete be luge
prvo prasanje:dobriot ke rece ne,i dr ke izlaze ne