Машко со долга коса ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување
Не обожавам многу момци со долга коса. Порано како мала пример во основно беше шема ако имаш дечко со долга косичка, ама сега nooooooo :icon_lol:

Сум имал долга коса многу одамна и ми изгледа тапа оти тоа се бара многу нега и оддржување , богами трошам многу шампони и денес ми е нормална коса како машко и си штедам шампон како што треба :D

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Не сум ограничена во тој поглед. Има доста симпатични дечки со долга коса. :cool:
И ај иди кажи не е убав! :pipi:
long-hair-guys-in-beanies-hot-o6zxlwbk.jpg

Тој што е убав секако е убав.
Инаку јас не сум за долга коса ко на Џони Деп на сликава погоре, ниту за скрос кратка.. Должина колку да можиш фризура некоја да напрајш.. пример http://prntscr.com/3tr1l4

Тој што е убав секако е убав.
Инаку јас не сум за долга коса ко на Џони Деп на сликава погоре, ниту за скрос кратка.. Должина колку да можиш фризура некоја да напрајш.. пример http://prntscr.com/3tr1l4
Па тоа не се рачуна ко долга коса. Тоа ти е косичка :pos:

Интересна тема.

Јас на пример не можам да се замислам со (по)кратка коса. Безразлика на сите притисоци да се ишишам, сите тие надимаци (како Моцарт на пример) едноставно сметам дека е нормално машко (во денешното општество и денешните услови) да има долга коса.

Од друга страна пак, еден ветер и изгледам како паун..... :)

Бегај бе после треба да ја шампонираш, па сушиш, па чешлаш...пу пу скраја да е (n)

Па сатанисти копат по гробови! страмота
И пијме крв од мртовци. Забрае најважното да го спомниш. :)

А ако не ми вер'ваш дек имит крв, провери самиот, но тајната е во твојта коса, требит да бидит долга. Ако не, њама крв. ;)

Се шалам, нормално дека знам за циркулацијата на крвта која постои само во живиот организам. Него има и лица со долги коси кој пеат турбофолк (ова е специјално наменето за Боб, ако чита) и турбофолкот треба да потсетува малку на сатанизмот зш егзорцизам (самата музика) иде заедно со религијата и нејзините потреби. Што значи Есма и турбофолкот се општествено корисни работи. :icon_lol:

Кратко за тој вид на музика зш има 10-тина теми направени во идентичен период за критикување на истата (претежно негативно). Малку треба и да се „пофали“ истата, нели? :)

И сериозност почнавте да мерите спрема должина на косата ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom