Машко со долга коса ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување
леле луѓе ги обожавам машките со долга коса..ммм..посебно смеѓа со шишки на страна и малце на надвор да им е косата..мхммм:)

Порано додека се движев исклучиво во металските кругови,ги обожавав машките со долга коса (посебно зашто поголем дел од нив имаа и убаво одржувана коса ) им се воодушевував ....А сега??? Тотална контрадикторност ,имам дечко што пред неколку недели го натерав да се ошиша скоро на нула ,затоа што скроз откачувам на тоа колку секси му стои.

долга косаа имаат металци и педерчиња и ретко така некој.:toe: иначе ја сум кец шишан:pipi:

ова беше ко вистински фраер никогаш не признава дека е фраер -.-

Јас имам различна фризура, во зависност од тоа како ми е мерак. Во моментов имам долга коса (средно долга, како типацот на аватарот). Па што.
Оваа тема е глупа исто како и тема од типот дали на девојка и стои кратка коса...

П.с. Ич не ми е јасно како може воопшто да се дискутираат вакви работи.

Brad-Pitt---Legends-of-the-Fall--C1.jpg

johnny-depp-hair.jpg

500full-johnny-depp.jpg

GNR_Axl_Slash_news_1233940881_crop_350x397.jpg

Axl-Rose.jpg
43279_logo.jpg

20900717484668056a27ebd.jpg

267119174_395996c922_o.jpg

kurt-cobain.jpg

Дефинитивно ДА! :)

Јас имав долга коса порано. Ај ве молам сакајте ме на стара слава.

долга косаа имаат металци и педерчиња и ретко така некој.:toe: иначе ја сум кец шишан:pipi:
Ако според тебе тие што имаат долга коса се педерчиња, тогаш според мене тие што се шишани кец се затвореници .. лол xD

Човек без коса не е човек.
Е сега, тоа што постојат предрасуди е до општеството во кое што живееме. Ако не ти серат за косата, ќе ти серат за нешто сосема трето.

Според тебе човек без коса не е човек, според овие двајцата подоле цитирани со долга коса се наркомани, педери... Е добро бе има ли некој салам на светов или сите се наркомани, педери... ?

Наркомани се ами како освен М. сите други металци се глупи како точак :icon_lol:.
Па не знам јас лично никогаш долга коса во животов сум немал секогаш кратко сум бил стрижен.

Тејк ит изи. Ја слушам метал, панк итн итн... нит се дрогирам, нит сум глуп, а фала богу не сум ни педер... А ти од затвор да не си излезен шо си кец шишан? :tapp:

Долга коса е пречка при тепачка , за коса и од земја или од ѕид - па згази го :devil3:

Долга коса не е веќе у стил се палите на СЛАТКАР(ja ne) каква коса има он а:wink:

Коа машко има долга коса, сакам да има Машка долга коса, а не женска.
И не му стои на секој долга коса.
Брет пит изглеа ко дунде мало, Џони со средната косица изглеа шмекерски, со долгата ко љоч, а Курт, исто, премногу мекан -.-
Пастирав слика од прописна машка долга коса :) Моќна.

некако не се глеа сликата...:toe:
а оваа коса...?
Zakk-Wylde.gif

нот а фегет,хм..?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom