мене најискрено ми е сеедно ... некогаш ми се допаѓаат и оние со кратки коси а почесто се случува да симпатизирам некој со долга коса ...можи причината е тоа што машките кои се со подолга коса барем тие шо ги имам сретнато/ запознаено се похаризматични .. поживи помалку се плашат од осуда од опшеството и не знам .. ..такви некои работи ..па сакаат да тераат обратно од реката па наместо кратка коса симбол на машките тие ја носат догла.. истото го мислам и за женските со кратка коса ... Секако дека ова не мора да важи за секој .
Друга работа заради која повеќе ме привлекувале машки со долга коса е тоа шо.. долгата коса им дава некако поблаг израз на лицето ... помили се :smir:
Ама ништо од ова не мора да значи има машки на кои што многу убаво им стои кратка коса
Друга работа заради која повеќе ме привлекувале машки со долга коса е тоа шо.. долгата коса им дава некако поблаг израз на лицето ... помили се :smir:
Ама ништо од ова не мора да значи има машки на кои што многу убаво им стои кратка коса