Машко со долга коса ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување
Od ramenici pa uste podolga ne mi se sviga, no pokratka od ramenici zaso da ne? mn ubo mi stojat na nekoj decki:smir:

Машки со долга коса ми се епен убави. Само зависи дали ќе им стои. :wink:

До пред некое време многу се возбудував на машки со долга коса :vozbud: поготово виткана...али сега сеедно ми е :)

Аман бе сите сакате машко со долга коса ..Да пуштам јас???:helou:

Ми се свиѓаат машки со долга коса,ама онаа средна дужина не до гз сеа..:wink:

Ne mi se dopaga dolga kosa kaj masko. Se znae masko so kratka kosa, poubavo izgleda i pomazenstveno:wink:mene mi se svega toj stil e sea za dr neznam:toe:

Јас имав долга коса негде до кај врат и не е нешто посебно.Тоа зависи дали ќе му стои на машкото или не.Јас ја ишишав затоа ми беше жешко летно време.Сеа имам така кратка коса просечно.

Девојките што велите дека повеќе сакате машки со долга коса, така велите бидејќи само мал дел од машките носат долга коса. И тоа ви е невообичаено, и ве тера да се чувствуваате посебно ако имате таков дечко. Ама не е ништо посебно, само машко кое ќе биди келаво во иднина или машко кое поминува 3-4 саати на ден грижејќи се за својата коса... :helou:

Девојките што велите дека повеќе сакате машки со долга коса, така велите бидејќи само мал дел од машките носат долга коса. И тоа ви е невообичаено, и ве тера да се чувствуваате посебно ако имате таков дечко. Ама не е ништо посебно, само машко кое ќе биди келаво во иднина или машко кое поминува 3-4 саати на ден грижејќи се за својата коса... :helou:

Незнам не се мешам (од кај знеш можит нешто друго мислат) :D

Инаку во живот не сум имал долга коса незам какво е чувството :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom