Џ.
Ќутам на различни теми!
- Член од
- 14 јули 2007
- Мислења
- 868
- Поени од реакции
- 184
1. Се што сме рекле пред 6 месеци, никако не смее да се искористи при караница.Всушност, сите наши коментари губат значење после 7 дена.
пардон ... 3 дена :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. Се што сме рекле пред 6 месеци, никако не смее да се искористи при караница.Всушност, сите наши коментари губат значење после 7 дена.
1. СИТЕ мажи гледаат во 16 бои, како Windows default settings.
На пример, Праска за нас е само овошје, а не боја.Сливата исто така е овошје. Немаме поим што значи “угасено виолетово".
1. Ако некаде не чеша, ќе се почешаме. Тоа е тоа.
1. Кога треба да одиме некаде, апсолутно се што ќе носите е во ред. Озбилно.
1. Во форма сум. И кружната форма е форма!
Така си е.:smir:

:smir:Taка си е...1. Мажите НЕ СЕ читачи на мисли.Нема потреба да бидат
1.Научи да ја користиш ВЦ шолјата. Голема девојка си. Ако е дигнат капакот, спушти го долу. Нам ни треба подигнат, Вам спуштен. Ама не не слушате нас да се жалиме ако е спуштен, нели?
Одамна имам научено
1.Неделното спортско попладне е како полната месечина, или плимата и осеката. Let it be.
Најверојатно ова ќе треба дечко ми да го научи,во недела,а и сабота за него не постојам...или постојам ако гледа фудбал со мене
1. Побарај што сакаш.
Да разјасниме:
Потсвесните наговестувања не функционираат!
Силните наговестувања не функционираат!
Очигледните наговестувања не функционираат!
Ебате, само побарај, јасно и гласно. Изусти го!
Така и правам..
1. Да и Не се совршено прифатливи одговори на било кое прашање.
ок
Одамна го имам сватено ова....
1. Ако мислите дека сте дебели, веројатно сте во право. Не прашувајте не нас.
Ни на крај памет не ми паѓа да поставувам такви прашања
1. Кога е можно...ве молиме, кажете што имате да кажете за време на рекламите.
Тоа и за вас важи.
1. СИТЕ мажи гледаат во 16 бои, како Windows default settings.
На пример, Праска за нас е само овошје, а не боја.Сливата исто така е овошје. Немаме поим што значи “угасено виолетово".
угасено виолетово???
1. Ако ве прашаме што ве мачи и вие одговорите со “ништо”, ќе се однесуваме како се да е во ред. Знаеме дека лажете, ама, не вреди да се замараме.
Така и треба,ако има проблем нека каже суштеството,а не да чека дополнителни прашања
1. Кога треба да одиме некаде, апсолутно се што ќе носите е во ред. Озбилно.
ок
1.Не не прашувајте на што мислиме, доколку не сте подготвени да дискутирате за теми како лигата на шампиони во фудбал или последниот натпревар на македонската ракометна репрезентација.
Јас сум подготвена било кое време
1. Имате доволно облека.
да
1. Имате премногу обувки.
да